Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Családi archívum

Ritka fotót osztott meg lányáról Michelle Obama

2022. július 05.

1 perc olvasás

ELLE
Malia Obama Michelle Obama születésnap
Ritka fotót osztott meg lányáról Michelle Obama
© David Himbert/AFP

Michelle Obama régi családi fényképpel köszöntöttel fel idősebb lányát.


Tűzijátékban gyönyörködő vagy épp kerti partin készült képek helyett Michelle Obama egy ritkán látott családi fotóval ünnepelte július 4-ét – hiszen éppen az amerikai függetlenség napján született idősebbik lánya, Malia.

Az egykori First Lady és férje, Barack Obama, volt amerikai elnök is egy-egy gyerekkori fotóval köszöntötte a születésnapost.

„24 évvel ezelőtt extra különleges lett ez a nap, amikor a csodálatos lelked megérkezett erre a világra. Annyira büszke vagyok arra a gyönyörű, gondoskodó és céltudatos fiatal nőre, akivé váltál”

– írta a szívmelengető kép mellé Michelle Obama.

Az apai köszöntés sem maradhatott el:

„Boldog születésnapot, Malia! Nem számít, mennyire kifinomult, teljes, gyönyörű és kegyes fiatal nő lettél – te mindig a kisbabám maradsz. És én mindig itt leszek, hogy felemeljelek!”

Barack és Michelle Obama két lány, Malia és Sasha szülei, akiknek neveléséről édesanyjuk idén áprilisban mesélt bővebben Ellen DeGeneres műsorában. Ott elmondta: mindig is arra törekedett, hogy igazi embereket neveljen gyerekeiből, akik együttérző, független és felelősségteljes nőkként léphetnek majd ki a világba.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves