Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Előzmény

Itt van minden, amit tudni lehet az új Éhezők viadala-filmről

2023. november 10.

2 perc olvasás

ELLE

film az éhezők viadala moz
Itt van minden, amit tudni lehet az új Éhezők viadala-filmről
© IMDB

Hamarosan a mozikban is láthatjuk az új Éhezők viadala filmet. 


November 16-án érkezik a magyar mozika Az éhezők viadala előzményfilmje. A hatalmas sikereket elért szériát 8 év után bővítik. Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája 64 évvel Katniss Everdeen története előtt játszódik, és Snow elnök eredettörténetére összpontosít.

Mutatjuk az előzetest 

Kik a főszereplők?

Tom Blyth és Rachel Zegler kapták a főszerepeket, de a filmben feltűnik még Peter Dinklage, Viola Davis, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera és Jason Schwartzman is. Az előzményfilmet ugyanúgy Francis Lawrence rendezi, mint a korábbi alkotásokat Jennifer Lawrence főszereplésével. Az író pedig Suzanne Collins. 

Erről szól a történet 

Az ifjú Coriolanus Snow az utolsó reménysége az egykor büszke Snow családnak, akik kegyvesztetté váltak a háború utáni Capitoliumban. Hogy pozícióját biztosítsa, vonakodva bár, de vállalja az elszegényedett 12. körzet kiválasztottja, Lucy Gray Baird mentorának szerepét. Miután Lucy Gray elbűvöli Panem közönségét, Snow meglátja a lehetőséget mindkettejük sorsának megváltoztatására. Összefog Lucy Grayjel, hogy az esélyeket kedvező irányba fordíthassa, és innentől kezdve csak egy hajszálon függ mindaz, amiért addig dolgozott. A jó és a rossz ösztönei viaskodnak benne, miközben versenyt fut az idővel – s a verseny végén, ha túléli, az is kiderül, hogy énekesmadár vagy kígyó válik belőle.

Tom Blyth, mint Coriolanus Snow elnök 

Tom Blyth színész alakítja Coriolanus Snow elnököt az előzményfilmben. Donald Sutherland a korábbi filmekben már idős emberként alakította az elnököt. A sztori most a 18 éves énjére fog koncentrálni, és még csak a tizedik Éhezők Viadala közeleg. A rajongók szerint Tom Blyth tökéletes választás a szerepre. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves