Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Film

Brutális összegekbe került az Avatar második részének az elkészítése

2022. november 23.

1 perc olvasás

ELLE

film Avatar pénz
Brutális összegekbe került az Avatar második részének az elkészítése
© Instagram/Avatar

Hamarosan jön az Avatar 2!


Mindenki erre várt: decemberben jön az Avatar 2. része. Nemrégiben napvilágot látott a végső trailer is, ami pillanatok alatt milliós nézettséget produkált a közösségi médiában. Az Avatar 2 alcíme,  A víz útja december 16-án debütál hivatalosan, de a magyar mozikban már 15-én látható lesz. Közben az is kiderült, hogy a film elkészítése brutális összegekbe került. 

Íme, az előzetes

Brutálisan drága volt

Az Avatar 2 elkészítése olyan hatalmas összegekbe került, hogy a történelem negyedik vagy ötödik legtöbb bevételt hozó filmjévé kell válnia. A legfrissebb információk szerint legalább csak a gyártási költségvetés 250 millió dollár körül mozog, de James Cameron rendező egyelőre nem hajlandó konkrét számokról beszámolni. 

Nagyon kib*szott drága

- mondta korábban James Cameron.

Cameron  azt mondta a  Disney és a 20th Century Studios vezetőinek, hogy a folytatás költségvetése olyan magas volt, hogy „a filmtörténelem legrosszabb üzleti esetét” képviseli, tehát ha bukás lesz a vége, akkor bizony nagyon rosszul fognak kijönni. 

Ennyit hozott az első rész

Az első rész világszerte 2,91 milliárd dollárt hozott. Nos, nem tudni, hogy mennyi az esély arra, hogy a 2. rész ezt túlszárnyalja, de az biztos, hogy a készítők hasonló eredményeket várnak. James Cameron joggal reménykedhet, mert Kínában is bemutatják a filmet, így érik a kasszasiker - írja vg.hu

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves