Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Avatar

Elárulták, hány év múlva jön az Avatar 3. része, kiakadtak a rajongók

2023. június 15.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

film Avatar filmpremier mozifilm Disney James Cameron
Elárulták, hány év múlva jön az Avatar 3. része, kiakadtak a rajongók
© Forrás: Instagram@avatar

Kiderült, mikorra várható az Avatar következő részének premierje.


A nagysikerű Avatar filmek közül eddig kettőt láthatott a közönség, ám arról már egy ideje lehet tudni, hogy készül a folytatás is, amit a rajongók már nagyon várnak. A film egyik színésznője, Zoë Saldana legfrissebb Instagram-sztorijában egyetértett a felháborodott kommentelőkkel, akik egyre türelmetlenebbek a harmadik, Avatar: The Way of Water című rész késése miatt.

A 44 éves színésznő megosztotta a nemrégiben bejelentett hírt, miszerint a film következő részeinek premierje késik, majd az alábbi vicces megjegyzést fűzte hozzá:

53 éves leszek, amikor megjelenik az utolsó Avatar-film. 27 voltam, amikor a legelső filmet forgattam.

Az Avatar következő részére még várni kell

A nagy sikerű sci-fi franchise mögött álló forgalmazó, a Disney a héten jelentette be, hogy az Avatar harmadik része 2025. december 19-én érkezik a mozikba; a negyedik 2029. december 21-én, míg az ötödik 2031. december 19-én – a Variety által nyilvánosságra hozott információk szerint.

James Cameron Oscar-díjas filmjének első részét 2009-ben mutattak be, és a hírek szerint még mindig a világ minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje.

avatar
Forrás: Instagram@avatar

A késésekre Jon Landau producer így reagált a Twitteren:

Az Avatar egy izgalmas és egyedi vállalkozás, nekünk pedig időre van szükségünk ahhoz, hogy elérjük azt a minőséget, amelyre filmesként törekszünk, és amelyet a közönség is elvár tőlünk. A csapat keményen dolgozik, és alig várjuk, hogy 2025-ben visszatérhessünk a mozikba.

Ha valóban az ötödik rész lesz az Avatar fináléja, és sikerül betartani a 2031-es megjelenési dátumot, akkor a különleges film részei összesen 22 évet fognak felölelni.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves