Quantcast

Amber Heard VS. Johnny Depp

2 millióan írták alá a petíciót, hogy Amber Heardöt rúgják ki a készülő Aquamanből

2 millióan írták alá a petíciót, hogy Amber Heardöt rúgják ki a készülő Aquamanből

Egyre több ember szimpátiáját veszíti el Amber Heard, a rajongók követelik, hogy tegyék ki az Aquaman 2-ből.

Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere két hete indult, ám ez idő alatt annyi információ és titok látott napvilágot, amire senki sem volt felkészülve. Többek között videók és hangfelvételek bizonyítják, hogy valóban volt szó családon belüli erőszakról, ám korántsem kizárólag Johnny Depp volt agresszív az együtt töltött évek alatt. Egy alkalommal arról készült hangfelvétel, amint Amber Heard bevallja, hogy megütötte férjét, ám azzal védekezik, hogy kábítószer hatása alatt állt. Legutóbb pedig az ügyhöz kirendelt igazságügyi pszichológus állapította meg, hogy a színésznő két súlyos személyiségzavarral is küzd.

Mindezek következtében egyre több rajongó fordult el Amber Heardtől, sőt, mostanra petíciót indítottak azért, hogy a színésznőt kitegyék a készülő Aquaman 2-ből. Nézők milliói követelik, hogy a stúdió szakítson meg minden kapcsolatot a színésznővel, ahogyan Johnny Deppet is kitette a Disney 2018-ban A Karib-tenger kalózai produkciókból.

Egyelőre sem a Warner Brothers, sem a DC Entertainment nem reagált a petícióra, ahogyan a színésznő sem kommentálta az eseményeket.

Via

AZ ÜGY TOVÁBBI RÉSZLETEI:

Igazságügyi pszichológus: Amber Heard nem véletlenül utánozza Johnny Depp öltözködését

Bajban Johnny Depp? Brutális videót játszottak le a bíróságon, Amber Heard zokogott

Johnny Depp kimondta a bíróságon: ez okozta Amber Heard kegyetlen viselkedését