Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Lista

Ezekre a hírességekre kerestek rá idén a legtöbben

2022. november 25.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
amber heard kim kardashian lista Erzsébet királynő Johnny Depp népszerűség
Ezekre a hírességekre kerestek rá idén a legtöbben
© Fotó: Consolidated News Pictures, Stefanie Keenan / Getty Images

A CelebTatler összegyűjtötte a Google adatait, és kiderült, hogy kire kerestek rá idén a legtöbbet az internetezők. 


Hamarosan vége az évnek, így itt az ideje, hogy kiderüljön melyik hírességre kerestek rá a legtöbbet idén. A CelebTatler összegyűjtötte az adatokat, és összesen 150 hírességet vizsgált meg, mire elkészült a lista. Az eredmény nem meglepő, mivel Amber Heard végzett az első helyen. 

Ezekre a nevekre kerestek rá a legtöbben

Amber Heard nevét szinte mindenki megismerte, ami nagyban köszönhető a viharos válásának, és a rágalmazási pernek, ami heteken keresztül tartott. Az Egyesült Államokban havonta átlagosan 5,6 millió alkalommal kerestek rá a nevére. A második helyet egykori férje, Johnny Depp szerezte meg pár százezer kattintással lemaradva. 

Erzsébet királynőre szintén sokan kerestek rá, az ő neve a harmadik helyen áll a listán. Főként szeptemberben, a halála és a temetés kapcsán kerestek rá sokan. Az egykori uralkodó még mindig népszerűnek számít az emberek körében, legutóbb egy felmérésből kiderült, hogy továbbra is ő a brit királyi család legkedveltebb tagja

A futballsztár, Tom Brady a negyedik helyet szerezte meg, ezzel mondhatni 2022-ben ő volt a legnépszerűbb sportoló. Természetesen ez a hely nem a sportnak köszönhető, a felhasználókat inkább a válása és a magánélete alakulása érdekelte. 

Az ötödik és a hatodik helyet szintén egy viharos páros kaparintotta meg magának: Kim Kardashian és Pete Davidson. Bár a kapcsolatuk nem tartott sokáig, az internetezőket úgy tűnik érdekelte a történetük alakulása. Természetesen Kim önmaga is képes felhívni magára a figyelmet, májusban például a legtöbben Marilyn Monroe ruhája kapcsán kerestek rá. 

Itt a teljes lista

  1. Amber Heard
  2. Johnny Depp
  3. Erzsébet királynő
  4. Tom Brady
  5. Kim Kardashian
  6. Pete Davidson
  7. Elon Musk
  8. Will Smith
  9. Millie Bobby Brown
  10. Zendaya

Jól látszik, hogy a legkeresettebb hírességek főként a botrányokkal jutottak be a TOP10-be, kivéve Erzsébet királynőt, és a lista utolsó két helyét elfoglaló színésznőt. A bővebb listán olyan neveket találhatunk még, mint Taylor Swift, Harry Styles vagy Ryan Reynolds. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves