Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Amber Heard a bíróságnak könyörög az ítélet miatt

2022. július 04.

2 perc olvasás

ELLE
amber heard bíróság johnny depp rágalmazási per Washington Post
Amber Heard a bíróságnak könyörög az ítélet miatt
© Consolidated News Pictures / Getty Images

Amber Heard képtelen beletörődni az ítéletbe.


Amber Heard és ügyvédei mindenképpen fellebbeznek az ítélet ellen, amely a Johnny Depp és közötte zajló rágalmazási perben született, ám legfőbb vágyuk, hogy a döntést semmisítsék meg. Pénteken egy a virginiai bírósághoz küldött 43 oldalas beadványban az Aquaman színésznője és jogi csapata azzal érveltek, hogy az ítéletet nem támasztja alá elegendő bizonyíték.

Amber Heard szerint nincs köze ahhoz, hogy tönkre ment Johnny Depp karrierje

Az egyik állításban Amber Heard csapata azzal érvel, hogy helytelen volt, hogy Johnny Depp azt állította, hogy a Karib-tenger kalózai filmsorozatban játszott szerepét a színésznő Washington Postban megjelent írása miatt vesztette volna el.

Johnny Depp korábban azt állította, hogy amikor Amber Heard arról írt, hogy családon belüli erőszak áldozata volt, és ugyan nem nevezte meg volt férjét, mindenki vele azonosította a történetet, ezért munkáktól, és ezzel pénztől esett el. 

Durva dologgal vádolják az egyik esküdtet

Az Aquaman sztárjának csapata azt is állította, hogy az egyik esküdt, aki a tárgyaláson részt vett nem volt megfelelően átvizsgálva. A bíróságra idézett személy születési éve hivatalosan 1945, de  Amber Heard csapata azt állítja, hogy a szolgálatot teljesítő személy sokkal fiatalabb volt.

A beadványban 15. esküdtként azonosított személy egyértelműen 1945-nél később született Amber Heard és csapata szerint, és a nyilvánosan elérhető információk alapján bizonyítani tudják, hogy 1970-ben született.

Amber Heard azt állítja, azért is küzd ennyire igazáért, mert az ítélet megpróbálja elhallgattatni a nőket, amely az egész női nem számára egy hatalmas visszalépés és egyben jogfosztás. Nem tudni, mikkora sikerül egy mindkét félnek megfelelő megoldást találni, ám az biztos, hogy egyhamar még nem ér véget az amúgy is maratoni rágalmazási per. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves