Quantcast

#Watchlist

A 10 legjobban várt Netflix-műsor idén

A 10 legjobban várt Netflix-műsor idén
© Karwai Tang

Kíváncsi vagy, miről fog szólni a Netflix kínálata? Íme néhány a legjobban várt 2022-es műsorok közül!

Inventing Anna (1. évad)

Ki az az Anna Delvey? Ez a kérdés áll a Shonda Rhimes (Grey's Anatomy, Botrány) által készített sorozat középpontjában, amelyet egy fiatal orosz nő igaz története ihletett, aki gazdag német örökösnőnek adta ki magát, és sikerült átvernie a New York-i elitet, több százezer dollárt zsarolva ki ezzel.

Premier: február 11.

The Three-Body Problem 

Alexander Woo, aki a True Blood sorozat több epizódját is írta, valamint David Benioff és D. B. Weiss, a Trónok harca alkotói összefogtak, hogy Liu Cixin kínai író azonos című trilógiája, a The Three-Body Problem alapján egy sci-fi sorozatot készítsenek. Az emberek és az idegenek első kapcsolatfelvételét és az azt követő konfliktusokat boncolgatják, azonban a megjelenési dátumot még nem hozták nyilvánosságra, de a pletykák szerint a sorozat 2022 végéig kell majd várnunk a sorozatra.

Premier: 2022 vége

Knives Out 2

Talán Daniel Craig James Bondként már a múlté, de Benoit Blanc magánnyomozó szerepétől még nem búcsúzik. A Knives Out folytatásában, a Chris Evans és Ana De Armas főszereplésével készülő bűnügyi vígjátékban ugyanis ismét ő alakítja majd a karaktert, és biztos, hogy jót fogunk nevetni rajta. Sőt, a Netflix már a harmadik filmre is leszerződött!

Premier: függőben

Bridgerton (2. évad)

2020 decemberében nagy örömmel ugrottunk fejest a Bridgerton romantikus univerzumába. Több mint egy év várakozás után a Shonda Rhimes által készített sorozat 2022-ben végre megkapja a második évadot, amelynek középpontjában ezúttal Lord Anthony Bridgerton, Daphne bátyja áll majd. A kérdés már csak az, hogy mikor láthatjuk a következő epizódokat... 

Premier: március 25.

The Witcher: Blood Origins

A spin-offok 2022-ben biztosan népszerűek lesznek! A The Witcher sorozatnak saját előzménye lesz, a The Witcher: Blood Origins, amely a legelső varázsló 1200 évvel ezelőtti történetét meséli majd el.

Premier: függőben

The Sandman

Az azonos című fantasy képregény adaptációja már a megjelenése előtt is nagy port kavart. A főszerepben Tom Sturridge és Gwendoline Christie, akit leginkább a Trónok harca sorozatból ismerünk. És hogy mi okozza a bonyodalmakat? Az álmok őrzőjének és az Örökkévalók tagjának hosszú évekig tartó fogság után sikerül megszöknie.

Premier: függőben

The Gray Man

Az azonos című regény alapján készült thrillerben olyan kivételes színészgárdát láthatunk majd, mint Ryan Gosling, Chris Evans, Ana De Armas és Regé-Jean Page. A film egy CIA-ügynökről szól, aki menekülni kényszerül, miután egy volt kollégája a nyomába ered.

Premier : függőben

Stranger Things (4. évad)

A 3. évad rejtélyes befejezése után már nagyon várjuk a Stranger Things következő részét. És hogy mi az egyetlen bökkenő? A Netflix úgy döntött, hogy fokozza kicsit a feszültséget! Szerencsére két év várakozás után 2022 nyarán végre napvilágot lát a Stranger Things negyedik évada. Alig várjuk, hogy láthassuk Eleven-t, aki - a trailer alapján úgy tűnik - Kaliforniába költözött!

Premier: 2022 nyara

The Crown (5. évad)

A II. Erzsébet és a brit királyi család történetét (némi szabadsággal) elmesélő The Crown ötödik évadában Imelda Staunton színésznő váltja Olivia Colemant az uralkodónő szerepében, Elizabeth Debicki pedig Lady Dianát alakítja majd, akinek a szerepében korábban Emma Corrin brillírozott. Alig várjuk, hogy láthassuk a végeredményt, amely a tervek szerint jövő ősszel érkezik!

Premier: 2022 novembere

Blonde

Az azonos című regény alapján készülő amerikai dráma Marilyn Monroe életének kitalált változatát meséli majd el – és nem más, mint a sikeres filmek (Nincs idő meghalni, Tőrbe ejtve) sorát jegyző Ana De Armas fogja magára ölteni a szőke pin-up szerepét!

Premier: függőben

Forrás: Elle