Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Happy Gang & FLM

Ha szereted a ’90-es évek zenéit, akkor van egy kulcsunk a szívedhez

2023. május 17.

1 perc olvasás

ELLE

'90-es évek koncert turné Happy Gang FLM
Ha szereted a ’90-es évek zenéit, akkor van egy kulcsunk a szívedhez
© Fotó: Happy Gang V1tamin & Hoffer Dani

Kérek egy kulcsot a szívedhez – Vitamin a Happy Gangből és Hoffer Dani az FLM-ből új formába öntötte a ’90-es évek egyik legnagyobb magyar slágerét.


Happy Gang és FLM, a ’90-es évek két ikonikus fiúcsapatának egy-egy legkedveltebb tagját láthatjuk-hallhatjuk egy vadonatúj klipben.

Móré András Vitamin, a Happy Gang zeneszerző-énekese különleges fúzió keretében áll színpadra Hoffer Danival, aki az FLM-mel, valamint szólólemezével egyaránt sikeressé vált. A Kérek egy kulcsot a szívedhez a mai napig hatalmas sláger, 1996-ban pedig a legtöbbet játszott dal volt a hazai rádiókban.

Örömzenéléssel kezdődött a közös utazás. A Dani lelkesen fogadta a dal gitármotívumait, amit cajon ütőhangszerrel és szólamokkal kreatívan gazdagított

– árulta el V1tamin arról, hogyan jött létre ez az együttműködés.

A két közönségkedvenc a nyár folyamán számos helyszínen koncertezik majd. Itt egy kis kedvcsináló:

a pörgős repertoárt néhol lírai, akusztikus elemek is színesítik, és visszarepítenek minket a múltba a '90-es évek legnagyobb slágereivel. Éld át újra az érzést... emlékezz... és énekeld együtt a fiúkkal az évtized kultikus dalait!

A pontos dátumok és helyszínek Happy Gang V1tamin, az FLM és Hoffer Dani Facebookján is elérhetők lesznek.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves