Quantcast

Kollaboráció

Claudia Schiffer újra elhozza a 90-es évek legjavát

© Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

A szupermodell a francia Réalisation Par márkával közösen porolta le a kilencvenes évek kedvenc ruhadarabjait, hogy egy kis frissítés után újra a gardróbunk meghatározó részei legyenek.

„A kilencvenes évek az az évtized, amiről most mindenki beszél. Ezért az eredeti, kilencvenes évek-beli gardróbomból merítettünk ihletet ehhez a kollekcióhoz” – mondja Claudia Schiffer, aki a francia Réalisation Par márkával közösen alkotta meg a Super Réal névre keresztelt kollekcióját. A különleges együttműködést a szupermodell lányának, Clemmie-nek köszönheti, ő fedezte fel és mutatta meg édesanyjának a márka ruháit.

Az újragondolt darabok a langyos nyári estéket idézik, amikor az ember a barátaival közösen indul kalandozni. A 13 darabból álló kapszulakollekcióba többféle stílus is belefért: a derékra simuló, fűzőszerű blúzok mellett szögletes kivágású, fodrokkal díszített ruhákat, két részes szetteket és polariod képekkel mintázott pólókat is találni. A kollekció két legdrágább ruhája a The Caspar és a The Schiffer fantázianevet viselő fehér és fekete alkotás.

Az egyedülálló kollekció online elérhető (lévén a Réalisation Parnak nincs egyetlen fizikai üzlete sem), és úgy tűnik, hogy a sztárok is szemet vetettek rá, Emily Ratajkowskit és Hailey Biebert is lencsevégre kapták már egy-egy Claudia Schiffer által tervezett darabban.

A kollekció fotóiért kattints a galériánkra! 

Forrás: Elle