Quantcast

10 szórakoztató film, amit idén érdemes megnézned

Csapj le a jegyekre, amint lehet!

Végre február van, a nappalok kezdenek egyre hosszabbak lenni, az alagút végén most már hivatalosan is fény van. Miután a díjátadók lassan lezárulnak, rengeteg film érkezik a mozikba idén, ami érdekes lehet számodra is. Mutatunk 10 filmet, amire érdemes minél korábban jegyet váltani!

Marvel Kapitány

Túl sok ideig tartott a Marvelnek, hogy végre egy női főhőssel rukkoljanak elő. Brie Larsen alakításáért viszont megérte várni. A film 10 évvel a Marvel Univerzum előtt játszódik, a főhős Carol egy balesetben szuperképességekre tesz szert, és egy intergalaktikus háború közepébe csöppen Nick Fury (Samuel L. Jackson) ismeretségének köszönhetően. Ez az alkotás mindenképpen nagy mozis élmény, ne hagyd ki!

Hazai bemutató: 2019. március 7.

Mi

Az Oscar-díjas ‘Tűnj el’ rendezője, Jordan Peele második filmje horror lesz. Lupita Nyong’o és Winston Duke a Fekete Párduc után ismét közösen alakítják a két főszereplőt. A film egy hétvégi kirándulásról szól, ami hamar rémálommá alakul. Garantáltan borzongató!

Hazai bemutató: 2019. március 14.

Kedvencek temetője

Stephen King rajongók örömére a világ egyik legdurvább horrorjának kikiáltott filmje érkezik hamarosan az író regényéből. A legújabb adaptáció ígérete szerint hűen tartja magát a klasszikus horror hagyományaihoz és elemeihez.

Hazai bemutató: 2019. április 4.

Dumbo

2019-ben az élőszereplős Disney filmek fénykorukat élik, ugyanis jó néhány klasszikus mesét megfilmesítenek. Tim Burton zseniális animációs filmjei után legújabb rendezésével Dumbo, a kiselefánt megható történetét szállítja a mozikba, olyan szereplőkkel, mint Colin Farrel, Michael Keaton és Eva Green.

Hazai bemutató: 2019. március 28.

Üveg

A Sebezhetetlen és a Széttörve című alkotások után M. Night Shyamalan elkészítette az Üveg című filmet, amiben az előző kettő főszereplőjének története végre összefonódik, és alig várjuk, hogy kiderüljön, mit tartogat a kettejük találkozása.

Hazai bemutató: 2019. január 17.

Hellboy

Ha lassan megőrülsz a Stranger Things harmadik évadára várva, David Harbour Hellboy-ként talán kicsit feloldja a kedvedet. A szuperhőssé avanzsált démont az amerikai kormány megkéri, hogy segítsen legyőzni egy boszorkányt, aki a Föld legyőzését tervezgeti.

Hazai bemutató: 2019. április 11.

John Wick: 3. felvonás - Parabellum

A sikeres film első két része után végre elérkezett a harmadik is. Keanu Reeves tökéletesen alakítja a hidegvérű, családját gyászoló bérgyilkost, akinek újabban menekülnie kell New Yorkból, hogy a Hotel igazgatója ne találjon rá.

Hazai bemutató: 2019. május 16.

Bosszúállók: Végjáték

Az események nagyon, nagyon valóságossá válnak a bosszúálló csapat számára. A Végtelen háború folytatása és lezárásaként ez az év legjobban várt filmje, hiszen a film utolsó perceiben szipogva követtük végig, ahogy a szuperhősök fele porrá válva eltűnik. A Végjáték pedig reméljük, méltón zárja le a szuperhősök korát.

Hazai bemutató: 2019. április 25.

Aladdin

Még egy élő szereplős Disney film, ezúttal Aladdin történetét filmesítik meg. Az 1992-ben készült rajzfilm mindenki nagy kedvence, alig várjuk, hogy Guy Richie kézen fogva vezessen be minket a csodálatos történetbe. A filmben Will Smith is feltűnik, nem más, mint a híres Dzsinn bőrébe bújva.

Hazai bemutató: 2019. május 23.

X-men: Sötét Főnix

Sophie Turner alakítja Jean Grey-t, aki először kap főszerepet az X-Men: Apokalipszis bemutatása óta. A történet szerint Jean elveszti a kontrollt saját maga, és különleges képességei felett,majd átváltozik saját maga nagyon gonosz alteregójává. Jennifer Lawrence Mytique-jétől, James McAvoy Charles Xavier-jétől, és Michael Fassbender Magneto-jától újra borsozni fog a hátunk, két órán át.

Hazai bemutató: 2019. június 6.