Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. július 1.: a Bak megbizonyosodik a párja hűségéről, a Mérleg megvillantja a kreatív oldalát

2024. július 01.

4 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek horoszkóp napi horoszkóp zodiákus hétfő asztrológi
Napi horoszkóp, 2024. július 1.: a Bak megbizonyosodik a párja hűségéről, a Mérleg megvillantja a kreatív oldalát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Akadályokba ütköznek a csillagjegyek, az univerzum ezzel üzen, hogy át kellene gondolniuk néhány fontos dolgot a hétfői horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos  

Nehezen tudod ma a dolgokat egyensúlyban tartani, Kos. Azt érezheted, hogy olyan problémákkal, konfliktusokkal szembesülsz, amelyekre nincs megoldás. Úgy érzed, az a legjobb, ha elmenekülsz a saját világodba, és megvárod, amíg elmúlik a vihar. Lehet, most ez a legjobb megoldás, hiszen nem kell mindig mindent erővel megoldanod. 

Bika        

Sok a feszültség manapság az életedben, és a következő időszakban is adódhatnak problémák. Talán túlságosan álmodozó, vagy éppen túl gyakorlatias vagy az adott problémával, ezért nem tudod megoldani. A legnehezebb az lesz, hogy megtaláld azokat az embereket és helyzeteket, akik egyetértenek veled.

Ikrek

Egyre inkább úgy érzed, hogy álmodozó természeted ütközik a realista éneddel. Összeférhetetlenséget érzel, ami feszültséget szülhet. Ma az érzelmeid megtéveszthetnek, ezért próbáld meg gyakorlatiasabban megközelíteni a feladatokat, és a különböző helyzeteket.

Rák

Az érzelmeid miatt kész hullámvasút volt az életed az elmúlt időszakban. Ma próbáld meg egyensúlyban tartani őket, Rák. Lehetséges, hogy valami megpróbál letéríteni a pályáról, éppen ezért érdemes koncentrálni. Tereld el valamivel a figyelmed, olvass, sétálj egy nagyot, vagy igyál meg valamit a barátaiddal. 

Oroszlán

Az utóbbi időben egy érzelmi probléma nagyon kiakasztott, és ennek a hatását még a hét elején is érezni fogod. A legjobban úgy tudod ezt megszüntetni, ha lekötöd a figyelmed, például olvasással. Tény, hogy nem oldja meg a problémát, de segít elterelni a gondolataid, így később átgondolhatod a kialakult helyzetet. 

Szűz

Alacsony energiákkal indul számodra a hét, Szűz. Úgy érzed, hogy ami korábban könnyen ment, az ma nehézkes. Úgy tűnhet, hogy téglafalba ütköztél, és egyik projekteddel sem úgy haladsz, ahogyan szeretnél. Itt az idő, hogy alaposan átgondold az irányokat, mivel ezek az akadályok nem a véletlen művei. 

Mérleg

Ma kifejezetten kreatív leszel, és úgy érzed, itt az ideje megmutatni a művészi oldalad. Több dologban is tehetséges vagy, éppen ezért most végre bemutathatod a képességeidet. Ehhez nagy löketet ad majd a környezeted, ez pedig hatalmas önbizalomnövelőként hat rád. 

Skorpió

Az egész hétvége a pörgésről szólt, itt az ideje, hogy kicsit lelassuljanak a dolgok. Talán nem is bánod annyira, hiszen ez az időszak ideális arra, hogy átgondolj bizonyos dolgokat. Remek alkalom, hogy mérlegelj, megnézd, milyen céljaid vannak, és melyik a legfontosabb, akár még módosíthatsz is a terveiden. 

Nyilas

A mai nap az álmodozásról szól, ez pedig az aktuális feladataidtól is visszatart. Eleve nem indul könnyen a nap, mivel azt érezheted, hogy az emberek túlságosan makacsok, így nagyon nehezen érteted meg magad velük. Talán ennek köszönhetően azt érezheted, nem vagy elégedett az életeddel. Itt az ideje, hogy egyre több dolgot beépíts az életedbe az álmaidból! 

Bak

Kétségeid lehetnek a kedvesed érzéseivel kapcsolatban. Talán emiatt, akár más okból kifolyólag, de romokban lehet az önbizalmad. Bármivel kapcsolatban is legyen kételyed, a következő napokban a párod ékes jelét adja a szerelmének, így nincs miért aggódnod. 

Vízöntő

Nagyon szeretnél haladni a feladataiddal, de lépten-nyomon problémákba ütközöl. Úgy érzed, hogy a környezeted is folyton akadályoz, az emberek makacsok és önfejűek. Lehet, jobban tennéd, ha nem akarnál ma annyira eredményes lenni. Inkább készülj rá a vakációra és lazíts!

Halak

Nehezen indul a hét, mivel rögtön egy érzelmi zavarral szembesülhetsz, valóságos vita dúl benned. Nehezen tudod eldönteni, hogy az álmaidat vagy inkább a reális célokat kövesd. Arra gondolsz, hogy mások segítségét kéred, de csak rosszabb lesz a helyzet. Semmi sem tűnik egyértelműnek, éppen ezért az a legjobb, ha vársz, amíg kicsit megnyugszol, és tisztábban látod a helyzetet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves