Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 5.:  A Szűz életében sikerszéria veszi kezdetét, a Nyilasokra sorsfordító nap vár

2022. július 05.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek horoszkóp napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2022. július 5.:  A Szűz életében sikerszéria veszi kezdetét, a Nyilasokra sorsfordító nap vár

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


Ha csak a kisujjukat mozdítják ma a csillagjegyek, hatalmas változásokat idézhetnek elő az életükben a keddi horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Engedd el magad, Kos! Menekülj el kicsit a valóságból. Álmodj nagyot és kezd el megvalósítani! Ma semmi sem lehetetlen számodra. Feszegesd a határaidat, és teremtsd meg azt, amire vágysz.  Sokkal többet elérhetsz, mint azt gondolnád, csak merj kilépni a komfortzónádból!

BIKA   

Azt fogod tapasztalni, hogy a dolgok a mai napon szépen a helyükre kerülnek. Emellett meggyőző képességed és gyengéd terelgetéseddel pont azt adják az emberek, mint amire vágysz. Az irányítás a tiéd, ha akarod. Mindegy, milyen kockázatot vállalsz, ma mindenképp te leszel az, aki jól jár.

IKREK

Ha tíz főételt találsz az étlapon, nehéz lehet csak egyet kiválasztani. Nyugodtan rendelj kettőt! Ez minden más téren is igaz ma, Ikrek. A csillagok arra biztatnak: légy vállalkozószellemű, és próbálj ki új dolgokat. Közben sodródj az árral, és engedd, hogy meglepjen a sors!

RÁK

Az álmaid csak akkor válnak valóra, ha hiszel bennük, és teszel értük. Senki más nem fogja megvalósítani őket helyetted. Hacsak nincs egy tündérkeresztanyád, akkor a saját kezedbe kell venned a dolgokat. A jó hír az, hogy sokféleképpen megvalósíthatod őket!

OROSZLÁN

Az emberek lépten-nyomon beléd kötnek és megjegyzéseket tesznek a külsődre vagy a viselkedésedre. Jogod van úgy élni az életed, ahogy szeretnél, ezért ne hagyd, hogy bármitől is elvegyék a kedvedet! Nyugodtan legyél az, aki lenni akarsz, engedd szabadjára a fantáziádat!

SZŰZ

Tartsd a markodat Szűz, mert pénzeső van láthatáron! Hatalmas erők dolgoznak azért, hogy megvalósítsák az álmodat, és ezzel együtt meghozzák neked a bőséget. Még olyan embereket is küld ma neked a sors, akik a segítségedre lehetnek ebben. Talán te is érzed a közelgő pozitív változásokat, ezért is van olyan jókedved!

MÉRLEG

Álmodj nagyot! Gondold át, mi az, amit a legjobban szeretnél az élettől. Csak mondd ki, és figyeld meg: a sors mozgásba lendül és rövid időn belül megadja neked. Nincs határa annak, hogy meddig mehetsz el. A te egyetlen korlátod a képzeleted, az univerzum viszont bármit megadhat neked.

SKORPIÓ

A nap leckéje, hogy észrevedd: a fantáziádat lehet a sikered kulcsa. A segítségével a munkahelyeden megvalósíthatod az ötleteidet és jelentős eredményeket érhetsz el. De még a  szerelmi életedben is nagy hasznát veheted. Ma csakúgy szárnyalni fog a képzeleted, terjeszd ki életed minden területére.

NYILAS

Hihetetlen lehetőség nyílik meg előtted, amellyel nagyot léphetsz előre az életedben. Kövesd a jeleket, mert elvezetnek azokhoz az emberekhez vagy helyzetekhez, amelyek révén megváltozhat az életed és elérheted mindazt, amire vágysz. Igen, ma sorsfordító nap elé nézel!

BAK

Bízz bennük, mert ma jó szolgálatot tesznek az ösztöneid. Nincs vesztenivalód azzal, ha követed a megérzéseidet! Ez egy fontos időszak számodra, ugyanis lehetőséged adódik megvalósítani régi és új álmaidat egyaránt. Végre olyan életet élhetsz, amelyet már egyszer elképzeltél magadnak.

VÍZÖNTŐ

Egy kissé zavartnak érzed magadat. Keresed az értelmet az eseményekben, de sehogy sem leled. Valójában nem is kell megértened azt, ami jelenleg zajlik. A dolgok még úgyis képlékenyek. Csak kövesd a jeleket, sodródj az árral, és hagyd, hogy a sors tegye, amit tennie kell. Hamarosan meglátod, hová vezet!

HALAK

Nyugodtan rugaszkodj el a talajtól, és álmodj nagyot! A képzeleted ma sokat segíthet a munkádban vagy éppen a problémák megoldásában. Sőt, szánj időt a barátokra is, mert még nekik is segíthetsz a határtalan fantáziádnak köszönhetően. Közben még az is világossá válik, mit kell tenned az álmaid megvalósulásáért!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves