Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 4.: A Bika hatalmi pozícióba kerül, a Skorpió élete a randin egy csapásra megváltozhat

2022. július 04.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria
Napi horoszkóp, 2022. július 4.: A Bika hatalmi pozícióba kerül, a Skorpió élete a randin egy csapásra megváltozhat
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja!


Feszültség keletkezik és probléma adódik a csillagjegyek életében a hétfői horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Ha van bármiféle probléma, ami zavar, Kos, rukkolj vele elő! Ne tartsd magadban csak azért, hogy megőrizd a kapcsolat egyensúlyát. Ne áldozd fel a saját nyugalmadat annak érdekében, hogy működtesd a kapcsolatot. A  hazugságok tönkre tesznek téged, és a kapcsolatot is. Légy teljesen őszinte magaddal!

BIKA          

Add mások tudtára az érzéseidet, és ne menekülj a problémák elől. Ne csinálj úgy, mintha minden rendben lenne. Nem bánod meg, ha így teszel! Talán épp ennek köszönhetően, vagy a tehetségednek, kitartásodnak hála, hatalmi pozícióba kerülhetsz a munkahelyeden. Az előléptetéshez pedig jó fizetés is fog járni!

IKREK

Add meg szeretteidnek azt a figyelmet, amire szükségük van, Ikrek. Ne teljen el egy nap anélkül, hogy elmondanád nekik: szereted őket. Az élet rövid, és napról napra rövidül. Ezzel együtt ideje lenne szembe nézni egy komoly problémával, amelyet kezelni kell. Ne játszd az áldozat szerepét! Ha nem cselekszel, később csak több fájdalmat és haragot fogsz tapasztalni.

RÁK

Ne menekülj ma a feszültség elől! Ha nem orvosolod azonnal a helyzetet, súlyosbodni fog. Minél kevésbé fókuszálsz a jelen problémáira, annál jobban akadályozod a boldog és szép jövő megteremtését. Továbbá előfordulhat, hogy az emberek nem értik meg az igényeidet és aggodalmait, amíg világosan ki nem kifejezed őket.

OROSZLÁN

Ne bujkálj tovább filmek meg a könyvek világába a gondjaid elől. Az igazi erőd abban rejlik, hogy képes vagy megmutatni, van bátorságod minden helyzetben elmondani, amit érzel, különösen egy közeli szeretteddel kapcsolatban. Ha el kell mondanod valamit, mondd! Ne várd meg, amíg a helyzet rosszabbra fordul!

SZŰZ

Ne akard görcsösen átérezni mindenki mások érzelmeit. Legyen elég a saját érzelmi világod. Mások szükségletei iránt empatikusnak lenni nagyon nemes, de neked most önmagaddal kellene törődnöd. Fejezd ki érzéseidet a körülötted lévőknek, és kérj segítséget, ha szükséged van rá. A környezeted nem gondolatolvasókból áll.

MÉRLEG

Úgy tűnik, mindegy melyik lábbal ébredsz, Mérleg. Az egyetlen megoldás az lenne, ha visszafeküdnél, és ki sem mozdulnál otthonról. De hallgatnod kellene a szívedre is, ami több törődést, és figyelmet igényel. Könnyen eláraszthatnak az érzelmek a nap folyamán, ezért fokozottan ügyeljen arra, hogyan bánsz önmagaddal és másokkal.

SKORPIÓ

Ma egy szeretett személy durván neked mehet. Előfordulhat, hogy kiforgatja a szavaidat, és végül te jössz ki rosszabbul egy bizonyos helyzetből. Ezek után a szinglik hangulatán sokat dobna, ha elmennének randizni. Semmiképpen se hagyják ki, mert meglepő élményben lehet részük, és fénysebességgel egymásra találhatnak az illetővel!

NYILAS

Ma nem nehéz konfrontációba keveredned a környezeteddel. A csillagok arra intenek, ne becsüld alá egy szeretett személy érzelmeit. Nézz szembe a problémákkal ahelyett, hogy elmenekülnél előlük. Senki se várja, hogy egyedül oldj meg mindent, de azzal senkinek sem teszel jót, ha nem veszel tudomást a bajokról.

BAK

A mai levegőben lévő finom feszültség talán éppen az, amire szükséged van ahhoz, hogy tudatosabbá tedd a viselkedésedet, mivel tudattalanul is hatással vannak rád a problémáid, Bak. Minél  őszintébb leszel önmagaddal a mások által okozott fájdalommal kapcsolatban, annál hamarabb léphetsz a gyógyulás útjára. Itt az ideje kitárni a szívedet!

VÍZÖNTŐ

Képes vagy tovább adni a lovat az alá, aki fájdalmat, kellemetlenséget okoz neked, csakhogy elkerüld a vitát. Vedd észre, hogy ez egyikkőtöknek sem tesz jót. Minél tovább folytatod a hazugságot, annál jobban fog fájni minden érintett félnek. Legyél nyitott és őszinte ebben a helyzetben!

HALAK

Összpontosíts az ötleteidre, rendezd a gondolataidat és koncentrálj! Így hatékonyan érheted el a céljaidat. Inkább ezt tedd, minthogy érzelmi evésbe kezdesz, amiért valaki egy negatív megjegyzést tett rád. Hajlamos lehetsz ma mindent félredobni és az evésbe menekülni, amivel nemhogy a testednek, de a lelkednek sem teszel jót.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves