Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2022. július 1.: Ami a Szűzzel történetik, az nem a véletlen műve, a Bak megbizonyosodik a párja hűségéről

2022. július 01.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus péntek
Napi horoszkóp, 2022. július 1.: Ami a Szűzzel történetik, az nem a véletlen műve, a Bak megbizonyosodik a párja hűségéről
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


Hirtelen akadályokba ütköznek a csillagjegyek, mivel át kellene gondolniuk néhány fontos dolgot a pénteki horoszkóp szerint. Mutatjuk a napi horoszkópot.

KOS  

Kihívásnak bizonyul ma a dolgok egyensúlyban tartása, Kos. Valószínűleg azt fogod tapasztalni, hogy konfliktusok adódnak, amelyekre látszólag nincs megoldás. Lehet, a legjobb, amit tehetsz az, ha elmenekülsz a felhők közé, és visszatérsz a valóságba, amikor a vihar elült. Nem kell erővel megpróbálni kibogozni a csomókat, ha egyszerűen nem akarnak megmozdulni.

BIKA        

Valószínűleg életed számos területén feszültség adódik. Túl álmodozó, vagy túl gyakorlatias vagy a szóban forgó problémával kapcsolatban. Találd meg az egyensúlyt! A legnehezebb az lesz, hogy megtaláld azokat az embereket és helyzeteket, akik egyetértenek veled.

IKREK

Azt tapasztalhatod, hogy álmodozó természeted ütközik a realista éneddel. Ez az összeférhetetlenség feszültséget szülhet, amivel nehéz lesz dolgozni. Valóban, ma az érzelmeid megtéveszthetnek, ezért próbáld meg gyakorlatiasabban megközelíteni a feladatokat, és a különböző helyzeteket.

RÁK

Próbáld meg egyensúlyban tartani az ingadozó érzelmeidet, Rák. Meglehet, egy hatalmas, de finom erő lassan megpróbál letéríteni a pályáról. Ha igen, akkor tereld el a figyelmedet, akár menj el sétálni egy barátoddal, hogy kiszellőztesd a fejedet, és ésszerűbben gondolkodhass a meghozandó döntésekről.

OROSZLÁN

Azt tapasztalhatod, hogy egy érzelmi probléma teljesen kiakaszt, és egész nap görcsölsz miatta. Kösd le a figyelmedet olvasással vagy filmnézéssel, mert hajlamos lehetsz veszélyesebb elfoglaltságokba kezdeni, ami csak átmenetileg oldaná meg a gondjaidat. Hívd fel a legjobb barátodat és inkább támaszkodj rá!

SZŰZ

Azt tapasztalhatod, hogy ami tegnap olyan könnyed és gyors volt, az ma akadályokba ütközik, Szűz. Úgy tűnhet, mintha egyenesen egy téglafal felé tartana néhány jelenlegi projekted. Használd ezt az időt arra, hogy alaposan átgondold, a megfelelő irányba tartasz-e, mivel ez a sok akadály nem a véletlen, hanem a sors műve.

MÉRLEG

A művészi oldalad ma szeretne valamilyen módon megmutatkozni. Talán érdemes megfontolni egy saját webhely létrehozását, vagy közösségi oldalt, ahol bemutathatod a tehetségedet. Ugyanakkor remek nap ez a mai flörtöléshez, az egyedülállóknak sok kellemes, önbizalomnövelő pillanatban lesz részük.

SKORPIÓ

Valószínűleg egy kicsit lelassulnak a dolgok körülötted a tegnaphoz képest. Használd ezt arra, hogy átgondold: mit is szeretnél valójában. Nem véletlenül intenek erre a csillagok! Meglehet, nem a valódi célod felé robogsz. Még nincs késő változtatni a terveiden, és inkább most tedd, mikor könnyen módisíthatsz rajuk.

NYILAS

Az álmodozás ma visszatart attól, hogy az éppen aktuális feladatra összpontosíts, Nyilas. Az emberek valószínűleg makacsok és zavartak körülötted, így nehezen értesz szót velük. Napközben arra jöhetsz rá, sok mindennel nem vagy elégedett az életeddel kapcsolatban. Ezért próbálj meg több dolgot beépíteni az álmaidból a valóságába.

BAK

Kétségeid lehetnek a kedvesed érzései, illetve  hűségével kapcsolatban. Akár emiatt, akár más okból kifolyólag, de romokban lehet az önbizalmad. Bármivel kapcsolatban is legyen kételyed, a hétvégén a párod ékes jelét adja a szerelmének, így megnyugodhatsz, és az önbizalmad is helyrebillenhet.

VÍZÖNTŐ

Nagyon szeretnél haladni a feladataiddal, de lépten-nyomon konfliktusokba ütközöl. A környezeted akadályoz téged, az emberek makacsok és rugalmatlanok veled szemben. Lehet, jobban tennéd, ha nem akarnál ma annyira eredményes lenni. Inkább készülj rá a hétvégi pihenésre és lazíts!

HALAK

Heves érzelmi zavart tapasztalhatsz ma, mivel egy vita dúl benned. Nehezen tudod eldönteni, hogy az álmaidat vagy inkább a reális célokat kövesd. Ha mások segítségét kéred, még rosszabb lesz a helyzet, ezért óvatosan fogadd meg a tanácsukat. Amennyiben sehogy sem tűnik egyértelműnek, akkor várj, amíg magától körvonalazódik a válasz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves