Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Hétvégi horoszkóp, 2023. február 24-26.: A Skorpió hétfőre szingli vagy menyasszony lesz, a Halak lelki sebei begyógyulnak

2023. február 24.

4 perc olvasás

ELLE
asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria hétvégi horoszkóp
Hétvégi horoszkóp, 2023. február 24-26.: A Skorpió hétfőre szingli vagy menyasszony lesz, a Halak lelki sebei begyógyulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!


A hétvégén óriási változásokon megy keresztül a csillagjegyek szerelmi élete. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Sokat töprengsz azon, milyen életmódváltásokra lenne szükséged ahhoz, hogy egészségesebb és kiegyensúlyozottabb legyél. Érdemes feldobni a témát a szeretteidnek vagy a barátaidnak, mert tőlük érkezhet a válasz. Olyan ötleteik vagy bevált módszerük lehet, amivel nem számolsz.

Bika

Valószínűleg elég stresszes lesz a partnered, sőt, egész hétvégén maga alatt lehet, így célszerű eltolnod a romantikázással kapcsolatos terveidet. Jobb, ha semmit sem erőltetsz rá, mert ellentétes hatást érnél el vele. Szervezz programot magadnak a gyerekekkel vagy a barátokkal, hiszen neked meg szükséged lenne a környezetváltozásra.

Ikrek

Lehet, valaki a munkahelyeden csendben ellened dolgozik. Sok emberre gyanakodtál, de a napokban megkapod a legjobb bizonyítékot arra, hogy ki akar kárt okozni neked. Hatalmas előnyre tettél szert ennek a tudásnak a megszerzésével, használd fel bölcsen! De vigyázz, nehogy ezzel foglalkozz egész hétvégén, mert a szeretteid megharagudhatnak rád, ha elhanyagolod őket.

Rák

Túlságosan hozzászoktál ahhoz, hogy egyedül kezeld a problémáidat kedves Rák, de rá fogsz jönni, milyen hasznos, ha megosztod őket a pároddal vagy a családoddal. Bárkit is válassz, támogatni fog, és segít megoldani a gondjaidat. A párban élők készüljenek arra is, hogy romantikus élmények várnak rájuk.

Oroszlán

Légy óvatos Oroszlán, mert a hétvégén érzelmi és anyagi veszteség leselkedik rád! Van esélyed elkerülni, ha nem kötsz új ismeretségeket, és nem hagyod magadat semmibe se belerángatni. A legjobb, ha teljesen átadod magadat a pihenésnek és kizárólag a szeretteiddel töltöd az idődet.

Szűz

Tökéletes ez a hétvége ahhoz, hogy a kapcsolatodban az utóbbi időben felmerülő problémákat megoldjátok, ám neked kell kezdeményezned. Tedd félre a büszkeségedet, és vedd kezedbe az irányítást. Ellenkező esetben hamarosan véget érhet a párkapcsolatod.

Mérleg

Túl sok programot ajánlottak fel neked a hétvégére vagy a szeretteidnek sikerült előre betábláznia a napjaidat. Ugye tudod Mérleg, hogy nem kell mindenre igent mondanod? Még ha szívesen is mész, akkor is te magad oszd be az idődet, méghozzá bölcsen, mert nem ártana, ha hétfőre teljesen kipihennéd magad.

Skorpió

A párkapcsolatod kritikus pontján állsz, és szokatlanul tiszta látásmóddal vagy most megáldva. Képes leszel tisztán és érzelmek nélkül megítélni, hol voltál és hová tartasz most, milyen volt eddig a kapcsolatod és mit vársz tőle. Ennek fényében vagy szakítni fogsz vagy a házasság mellett döntesz hétfőre.

Nyilas

Vigyázz Nyilas, mert túl sokat vállalhatsz erre a hétvégére. Takarítás, felújítás, mindenféle szívességek nyújtása, nem beszélve a baráti és családi programokról. Egy pillanat alatt elszaladhat a következő pár nap, méghozzá anélkül, hogy kipihented volna magad. Ne ess túlzásokba, és ne feled: ér nemet mondani!

Bak

A pihenés és a kikapcsolódás a hétvége jelszavai. Az elmúlt napokban keményen hajtottad magad, és most itt az ideje, hogy élvezd munkád gyümölcsét. Ne tervezz programokat, nyugodtan vackold be magadat az ágyba vagy a kanapéra a következő pár napra egy jó könyvvel vagy a távkapcsolóval, és add meg magadnak, ami jár!

Vízöntő

Készen állsz a következő szintre emelni a kapcsolatodat? Ez lehet a hétvége a témája a szerelmeddel: házasság vagy családalapítás. Ha van bármi kétséged, beszélj róla bátran a pároddal, mert együtt mindenre megoldást találhattok. Óriásit változhat a szerelmi életed most néhány nap alatt.

Halak

Egész hétvégén ontod magadból a szeretetet. Mindenkihez lesz pár jó szavad, és fényt viszel a környezeted életébe. Nagylelkűséged most határtalan. Kész vagy magad mögött hagyni a múltat, és csak előre nézni. A párod vagy az új kedvesed segítségével végre begyógyulhatnak a lelki sebeid.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves