Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Karácsonyi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek minden vágya teljesül karácsonykor

2023. december 22.

2 perc olvasás

ELLE

vágyak horoszkóp 3 csillagjegy karácsonyi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek minden vágya teljesül karácsonykor
© Shutterstock

Egy-egy csillagjegy számára igazán meghatározó lesz az idei karácsony.


A karácsony szelleme mindenkire hatással van, akár beismeri, akár nem. Néhány csillagjegy számára az idei év még különlegesebb lesz, mert olyan élményeket élnek majd át, amelyekre már régóta szükségük volt.

Ez az időszak alapvetően a lezárások és összegzések ideje, ám nem szabad elfelejteni, hogy ilyenkor alapozódik meg minden új gondolat is, amelyet extra energiák támogatnak.

A legszerencsésebbek már az ünnepek alatt is hatalmas löketet kapnak ahhoz, hogy újult erővel vágjanak bele az új évbe.

3 csillagjegy, akinek felejthetetlen lesz a karácsonya

Oroszlán

Kissé enerváltnak érezhetted magad mostanában, az ünnepekre is csak mérsékelt lelkesedéssel készülsz. Néhány barátod és családtagod régóta hiányolod, mert nincs módotok találkozni. Karácsonykor azonban az egyikük meglepetésszerűen felbukkan, és egy örömteli hírrel teszi teljessé az ünnepet.

Mérleg

Az ünnepek alatt mindenki a kedvedben szeretne járni, leginkább természetesen a partnered. Lesi minden kívánságod, és abban biztos lehetsz, hogy a vágyaid most karácsonykor teljesülni fognak: családod olyasmivel lephet meg, amire álmaidban sem mertél volna gondolni, de az egész jövő éved pozitív hangulatát megalapozzák vele.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Nem mindig rajongsz az ünnepért, mert úgy érzed, túl sok minden szakad a nyakadba ilyenkor, és év végére kicsit már terhesnek érzed a rengeteg elvárást. Idén azonban olyan hírt kaphatsz az egyik családtagodtól, hogy rádöbbensz, minden erőfeszítést megérdemel ez a néhány nap, hiszen minden okotok megvan az ünneplésre.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves