Quantcast

Visszatér Darth Vader szerepében Hayden Christensen

Visszatér Darth Vader szerepében Hayden Christensen
© Fairfax Media via Getty Images/Fairfax Media via Getty Images via Getty Images

A kanadai színész egy Ahsoka-sorozattal tér vissza a Csillagok háborúja világába.

Hayden Christensen ismét eljátssza Anakin Skywalkert, vagyis Darth Vadert alakítja majd a Lucasfilm és a Disney+ streamingszolgáltató Ahsoka című élőszereplős sorozatában - írja a The Hollywood Reporter.

A rajongók egyik új kedvencét, Ahsoka Tanót, a Star Wars animációk népszerű figuráját Rosario Dawson formálja meg, akit a The Mandalorian második évadában láthattak a sorozat nézői.

A készülő Ahsoka-sorozat cselekményéről egyelőre csak annyit tudni, hogy Dave Filoni írja, a széria executive producere Jon Favreau lesz. Filoni a Star Wars: A klónok háborúja-sorozattal lett ismert, A Star Wars: Lázadók és a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozatokat is ő alkotta, az élőszereplős szériák között a The Mandaloriannel debütált.

Nem világos egyelőre, hogy kerül Vader az Ahsoka-sorozatba, amely - mint a The Mandalorian - öt évvel A Jedi visszatér eseményei, vagyis Vader halála után játszódik.

Tano Skywalker tanítványa volt, tehát lehetséges, hogy visszatekintés formájában fog felbukkanni Vader alakja. Egyes források ezzel szemben arra tippelnek, az Erő Szellemeként jelenik meg Hayden Christensen. (MTI)