Quantcast

Cher saját parfümöt ad ki, amely tele lesz érzelmekkel

Eau de Popdívák Királynője

Amellett, hogy gyémántkoronás, tollakba öltözött stílusikon, a Mamma Mia 2 legkortalanabb nagymamája és számtalan felejthetetlen pophimnusz énekesnője, Cher egy egészen új vállalkozásával nyűgöz le minket.

Igen, a „camp” királynője vadiúj parfümöt dob piacra. A neve „Eau de Couture” – ez a zenei legenda második illata, miután 1987-ben kijött az Uninhibiteddel („Gátlások nélkül”)1987-ben.

A Women’s Wear Daily magazinnak Cher a parfüm viselőjére gyakorolt hatásról beszélt, miszerint a kölni „olyan érzést kelt benned, hogy állandóan meg akarnád ölelni magad”.

Szóval, milyen is Cher érzelmekkel teli illata? Nos, képzeljük el a bergamott, a neroli, a jázmin és a vetiver gendersemleges elegyét,  melyeknek fűszeres, vaníliás-keleties az összhatása. „Sok változás történt, mióta az első parfümömet kiadtuk, úgyhogy úgy érzem, ez igazán nemsemleges” – mondta az újságnak az „If I Could Turn Back Time” énekese.

„Olyan embereknek készítettem, akik szeretik a parfümöket, szeretnek illatozni, és úgy érzik, az illat része a személyiségüknek. Tudom, hogy vannak, akik egyáltalán nem szeretnek semmit magukra hinteni, de tőlem ez nagyon távol áll”.

Cher a Twitteren jelentette be a nem sokára megjelenő parfümről a részleteket, elárulva, hogy négy éven át dolgozott a formulán és mióta elkészült, minden nap viseli.

Szerintünk egész biztosan nagyot fog robbantani vele. Egyelőre nem tudjuk a pontos megjelenési dátumot, Cher annyit mondott, hogy „mikor készen áll rá”, akkor lesz.

Amint lesz újabb infónk, megosztjuk veletek!