Quantcast

JOHNNY DEPP

Itt bukkant fel Amber Heard, aki senkivel nem hajlandó szóba állni

Itt bukkant fel Amber Heard, aki senkivel nem hajlandó szóba állni
© Consolidated News Pictures / Getty Images

Valósággal bujkál Amber Heard, mióta ellene ítélt a bíróság.

Amber Heard lehet, hogy az egyik leggazdagabb színésznő volt eddig, de a Johnny Depp elleni epikus bírósági veszteség után úgy tűnik, nagyon visszafogottan éli az életét.

Magányosan telnek Amber Heard mindennapjai

A színésznőt, akit a múlt héten a New York állambeli Bridgehamptonban lévő TJ Maxx-ban vettek észre, amint nővérével vásároljat, legutóbb Southampton előkelő élelmiszerboltjában, a Citarellában kapták lencsevégre, amint a napi bevásárlást végzi. Az Aquaman sztárja mindenkit meglepett, ugyanis a számára hátrányos ítélet óta nem nagyon áll szóba senkivel, ám ahol tudja, hogy mindenki őt figyeli, ott hajlandó mosolyt erőltetni az arcára, és csevegni egyet.

Most is ez történt, a boltban éppen lazac vásárlás közben elegyedett beszélgetésbe az árussal, ám a bevásárlás többi részében inkább magányosan, magába zuhanva szedte össze amire szüksége volt. Nem ez az első ilyen alkalom, a tárgyalások alatt is mindig nagyon vidámnak mutatta magát, amikor a termen kívül tartózkodott, akkor is, ha súlyos dolgok hangzottak el az adott napon.  

A szemtanúk szerint látszik rajta, hogy nehéz időszakon megy keresztül

„Nagyon igénytelen volt. Smink nélkül érkezett, és látszott rajta, hogy nagyon megviselték a történtek. Mindenki magára hagyta, ám ő próbálja tartani magát. Nem ül otthon és zabál jégkrémet, hanem ezután is megjelenik nyilvánosan. Brutálisan erős, de látszik, hogy nagyon szenved"

– mondta a vásárló, aki lencsevégre kapta az üzletben, és arról is beszámolt, hogy a színésznő Cheeriost, diétás kólát és karfiolt vitt magával, valamint pirospaprikát és salátát. Nagyon úgy tűnik tehát, hogy Amber Heard nem hajlandó elengedni magát ebben a nehéz időszakban sem, odafigyel alakjára és egészségére is. 

Amber Heardöt egyébként a tárgyalás óta csak a nővérével lehetett nyilvánosan látni, nagyon úgy tűnik, tényleg mindenki magára hagyta, és csupán erre az egy családtagra számíthat. 

Via

A LEGFRISSEBB SZTÁRHÍREK

Frizurát váltott Erzsébet királynő

Johnny Depp közleményt adott ki az Amber Heard per után

Shakira teljesen összeomlott, Gerard Piquét kellemetlen helyzetben fotózták le