Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VINTED RENDELÉSEK

Kiakadtak a Vinted vásárlók: megdöbbentő, sokan mibe csomagolják a rendelést

2024. május 16.

2 perc olvasás

ELLE

online rendelés csomagolás vinted
Kiakadtak a Vinted vásárlók: megdöbbentő, sokan mibe csomagolják a rendelést
© Shutterstock

Áll a bál a Vinted körül, egyre több az elégedetlen vásárló. Ám nem a termékek minősége a probléma. 


Igazi kincsekre lelhet az ember, ha a Vinted alkalmazást használja, de sokszor a csomagolás veszélybe sodorja azt is, hogy a csomag célba érjen.

A Vinted csomagolások sok bosszúságot okoznak

Nem mindenkinek vannak otthon tökéletes méretű dobozai, futárzacskói. Néha, egy-egy Vinted csomag feladása kreativitást kíván, ám egyáltalán nem mindegy, mibe csomagoljuk a megvásárolt árut.

Azzal nincs semmi baj, ha a csomagolás nem lesz tökéletes és gyönyörű, nem is prioritás, hogy mutatós legyen. Az sem probléma, ha egy jó minőségű doboz mellett teszed le a voksodat, és abban adod fel a terméket.

Mégis, sokan az elvártnál jóval kevesebb figyelmet szentelnek a csomagolásnak, a címzett pedig szinte sokkot kap, amikor meglátja, miben érkezett a rendelt áru. Egyre több internetes fórumon fakadnak ki az emberek, és számolnak be arról, milyen lehetetlen csomagolásban kapták meg a szállítmányt.

Eszméletlen, miket használnak csomagolásnak

Vannak például, akik babapelenkába csomagolják az árut, míg mások a pizzás dobozokat használják a Vinted eladásokhoz. Az sem ritka, hogy valaki a chipses zacskót hasznosítsa újra, míg más a jégkrém csomagolásába tekeri bele az eladott árut. De a tésztászacskó sem ritka, ahogyan a gabonapelyhes doboz is trendi lett. Ha pedig ez nem lenne elég, vannak, akik szemeteszacskóba csomagolják a terméket.

A csomagolás nem csupán az igényesség miatt fontos, de azért sem mindegy, mert ha ilyen kevés gondot fordítanak rá, akkor gyorsan megsérülhet a termék. Akkor viszont visszatérítést kér majd a vásárló, az eladó pedig ott marad termék és pénz nélkül.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves