Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

TRAGÉDIA

Szúnyogcsípésbe halt bele a 21 éves pilótanő

2022. július 07.

3 perc olvasás

ELLE

halál szúnyog szúnyogcsípés pilóta EasyJet
Szúnyogcsípésbe halt bele a 21 éves pilótanő
© BBC

Egy embert az élete során számtalan alkalommal megcsípik a szúnyogok. Ám senki nem gondolná, hogy ez halálos is lehet akár.


Tragikusan fiatalon, 21 évesen hunyt el az EasyJet pilótája, a gyönyörű Oriana Pepper, miután egy szúnyog csípte meg a homlokát. 

Senki nem hitte, hogy belehalhat egy csípésbe

A 21 éves nő éppen egy pilótaképzésen vett részt tavaly júliusban Belgiumban, amikor egy szúnyog megcsípte a jobb szemöldöke fölött. Kezdetben nem tulajdonítottak túl nagy jelentőséget a történteknek, ám később gyanakodni kezdtek, hogy valami nincs rendben, amikor a csípés feltűnően nagyra dagadt. 

A vizsgálat során a 21 éves Orianát július 7-én kórházba szállították, ahol antibiotikumot kapott, majd arra utasították, hogy menjen haza. Két nappal később párja, James Hall vitte vissza a kórhába, miután a fiatal nő összeesett. Három nappal később, július 12-én a kórházban elhunyt.

Nigel Parsley, a suffolki halottkém azt mondta, hogy a gyönyörű pilóta rovarcsípés által okozott súlyos fertőzés következtében halt meg.

A szakértők sem találkoztak ilyen esettel

A boncolás megállapította, hogy a 21 éves lány szeptikus embólia következtében halt meg, amikor a fertőzés átterjedt az agyára, amely mindenkit nagyon meglepett, a halottkémet is sokkolták a történtek.

Soha nem láttam még ehhez hasonló esetet. Ez egy szerencsétlen tragédia, erre a fiatal hölgyre egyértelműen csodálatos karrier és élet várt volna

Oriana Peppernek semmi sem volt fontosabb a repülésnél, ugyanis édesapja és testvére szintén ezzel foglalkoznak, így egyetlen vágya volt csupán: hozzájuk csatlakozni. 

A lányom úgy jellemezte a repülést, hogy az ő hivatala a felhők között van. Találkozott nemrég valakivel, akibe szerelmes volt. Kereskedelmi pilóta akart lenni amíg csak él, megtalálta a szenvedélyét, a hivatását. 

Gyanús volt számukra a sok csípés

Oriana barátja, James, akivel a repülőiskolában ismerkedett meg azt mondta, hogy többször rendkívül sok szúnyog csípte őket meg, miután május 20-án Antwerpenbe érkeztek.

A helyiek biztosítottak bennünket, hogy ez normális a környéken és az évszakban. Oriana viszont a csípés után fájdalomról számolt be a szemöldökénél, és egy vörös folt is lett az arcán, miközben tompa fájdalmat érzett a hátában is. A kórházban a duzzanat állapoa jelentősen romlott, de csak antibiotikumot kapott. Aztán amikor összeesett, már zavarodott volt és nehezen beszélt. 

— mesélt a történtekről Oriana barátja. 

Édesanyja, Louisa elárulta, hogy a család ösztöndíjat hozott létre néhai lánya emlékére, hogy más pilótanőket bátorítson a szakmára.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves