Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VAGYON

Megdöbbentő, mennyit keres Michael Jackson még halála után is

2022. július 07.

2 perc olvasás

ELLE

Michael Jackson pénz sztárok vagyon örökség
Megdöbbentő, mennyit keres Michael Jackson még halála után is
© Steve Granitz/Getty Images

Michael Jackson gyerekeinek soha nem kell már dolgozniuk, multimilliomosok maradnak életük végéig. 


Michael Jackson vagyona még 13 évvel halála után is hihetetlen mértékben növekszik, mivel az adatok azt mutatják, évente 145 milliárd forintot hoznak legendás alkotásai!

Nincs más előadó, aki annyit keresne még halála után is, mint Michael Jackson

Ez az adat pedig azt is jelenti, hogy három gyermeke, Prince, Paris és Blanket – akik Michael Jackson életében többször is megtapasztalták a pénztelenséget és a szegénységet – egy életre multimilliomosok lesznek.

Mint kiderült, Michael Jackson évek óta a trónon van, a tragikusan elhunyt előadók közül ő az, aki még halála után is a legtöbb pénzt keresi munkásságával. 

Michael Jackson vagyonának, készpénzszámláinak és bevételeinek nettó értéke összességében 739 637 972 angol font, amely brutálisan messze van a halála utáni évektől, amikor számlája körülbelül 418 millió angol font adósságot mutatott. Az évek múlásával pedig a legenda munkásságáról egyáltalán nem feledkeznek meg az emberek, sőt, az ezekből származó bevétel évről-évre egyre csak nő.

Folyamatosan Michael Jackson brandjének javításán dolgoznak a szakértők

Jeryll S. Cohen ingatlanjogász elárulta, hogy minek köszönhető, hogy nemcsak szilárd pénzügyi háttere lett a családnak, te ilyen mértékben növekednek is a bevételek:

A végrehajtók olyan kivételes és egyedülálló lehetőségeket tudtak teremteni, amelyek Michael Jackson halála idején nem léteztek, akkor lehetetlen lett volna, hogy ilyen jelentős bevételeket termeljenek. Azóta viszont töretlenül javítják Michael Jackson imázsát és örökségét a kedvezményezettek javára. 

Mostanra pedig a Los Angeles-i bíróság által aláírt papírok azt mutatják, hogy a gyerekek és a nagymama összes lakáshitelét, jelzáloghitelét és egyéb más felmerülő költségeit is teljes mértékben fedezték ezekből a bevételekből. 

Michael Jackson 2009-ben, 50 évesen propofol érzéstelenítő túladagolása következtében halt meg Londonban, amikor a This Is It címet viselő visszatérő show-sorozatra készült.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves