Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÚJ ÜZLET

Kiderült, drágább-e a Primark Magyarországon, mint más országokban

2024. május 29.

2 perc olvasás

ELLE

divat fast fashion primark üzlet
Kiderült, drágább-e a Primark Magyarországon, mint más országokban
© Shutterstock

Megnyitott Magyarországon az első Primark, és az is kiderült, milyenek az árak. 


Május 28-án nyitott meg az első Primark Magyarországon. Az üzlet az Arena Mallban kapott helyet, már a legelső napon nagyon sokan voltak kíváncsiak a termékekre. Az árak is sokakat érdekeltek, a Forbes ezért  még a nyitás előtt megkérdezte Maciej Podwokit, a Primark közép-kelet-európai vezetőjét. 

Ilyen árakra lehet számítani a magyarországi Primarkban

Tavaly jelentette be a márka, hogy terjeszkedni szeretnének Európán belül, ezért 2024-ben megnyitják az első magyarországi üzletet. Az időpontot csak később árulták el, először csak annyit lehetett tudni, hogy március és szeptember között nyílhat az első üzlet, aminek az Arena Mall ad majd otthon. Az év elején elárulták a pontos dátumot, és május 28-án meg is nyílt a bolt. 

A Primark a teljes kínálatával érkezett Magyarországra, vagyis a ruhák mellett lakberendezési dolgokat is lehet kapni. Az üzlet nagy, összesen 3100 négyzetméternyi területen található, és 22 próbafülkével készültek, hogy a vásárlóknak minél kevesebbet kelljen várakozni. A nyitás lázba hozta a vásárlókat, a legtöbben órákat álltak sorba az üzlet előtt, akadtak, akik már a nyitás előtt 2 órával megérkeztek a plázába. 

A Primark közép-kelet-európai vezetőjével a nyitás kapcsán a Forbes beszélgetett, és kérdezték többek között az árakról is. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú termékeket kínáljuk minden országban, ahol tevékenykedünk. A Primark üzletekben az árak minden piacon azonosak, azonban a valuták közötti árfolyam-ingadozás miatt kisebb eltérések lehetnek

– mondta Maciej Podwoki a Forbes magazinnak. Tehát hasonló árakra lehet számítani a budapesti üzletben, mint mondjuk a Bécsben. 

A Primark a következő időszakban több európai városban is nyit majd üzletet, többek között Temesváron és Prágában is. Azt azonban még nem tudni, Magyarországon lesz-e második bolt. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves