Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BODY SHAMING

Kifakadt a blogger, mert testsúlya miatt kétszer annyit kellett fizetnie egy all you can eat büfében

2022. július 19.

2 perc olvasás

ELLE

body shaming fogyás testsúly diszkrimináció hízás all you can eat
Kifakadt a blogger, mert testsúlya miatt kétszer annyit kellett fizetnie egy all you can eat büfében
© Shutterstock

Hihetetlen történetet osztott meg a blogger, akit body shaming ért plusz kilói miatt. 


Poppy Jones békében van önmagával és a testével, de amikor egy barátjával ellátogatott egy mindenmentes büfébe, akkor a külseje miatt body shaming érte, mivel az ár dupláját kellett kifizetnie. 

TikTokon fakadt ki az anyuka a body shaming miatt

Poppy Jones a TikTok videóplatformon folyamatosan beszámol az őt ért vicces helyzetekről anyaként, vagy éppen nőként. Nem ritka számára, hogy a teste nem felel meg a sokak által elképzelt ideáloknak, így vicces, megalázó vagy éppen hihetetlen történetekből sosincs hiány. Ám egy élmény különösen maradandó nyomot hagyott a nőben. A hihetetlen történetnek köszönhetően, most igazi sztár lett a TikTokon.

A nő egy meglehetősen népszerű trendre reagálva készített videót. Ennek lényege, hogy túlsúlyos embereknek kell megosztaniuk azt az élményt, amikor a legnegatívabban bántak velük a plusz kilók miatt. Botrányos esetekből nincs hiány, ám Poppy története különösen nagy pot kavart.

@poppypaints #stitch with @danievanier #fatshamed #plussizetok ♬ original sound - paintedplayscapes

Hihetetlen az étterem reakciója

Amikor Poppy Jones a párjával egy mindenmentes büfébe látogatott, az étterem egy bizonyos összegért all you can eat lehetőséget biztosított. Azonban amikor a személyzet átadta nekik a számlát, a blogger rájött, hogy nem az előzetesen rögzített árat kérik tőle. Természetesen azonnal utána járt, miért történt így, amelyre sokkoló választ kapott: az ok a testsúlya. Poppynak azért kellett dupla árat fizetnie, mert a személyzet túlsúlyosnak véli, amelyből arra következtetnek, hogy többet fogyaszt.

A blogger ma már csak nevet a történteken, de elárulta, hogy ez nem mindig volt így. A kommentelők egyből azt reagálták, hogy ők semmiképpen nem engedtek volna a vezetésnek, és mint kiderült, a nő is így tett: csupán egy főre szóló számlát volt hajlandó kifizetni. 

A kommentelési lehetőséget azóta kikapcsolta a blogger, mivel sokan őt találták hibásnak az eset során. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves