Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Erzsébet királynő

Összeomlik az egészségügy Erzsébet királynő halála miatt

2022. szeptember 16.

1 perc olvasás

ELLE

egészségügy erzsébet királnyő összeomlik
Összeomlik az egészségügy Erzsébet királynő halála miatt
© Shutterstock

Nagy változás jöhet a kórházakban Erzsébet királynő temetése miatt.


Az angol egészségügyi intézményeket felszólították arra, hogy Erzsébet királynő temetése miatt vegyék fel a kapcsolatot minden olyan beteggel, akinek hétfőn lenne kórházi időpontja.

A Mirror szerint számos egységet bezárnak hétfőn és rengeteg időpontot töröltek, mivel szeptember 19-e a királynő temetése miatt munkaszüneti nap lesz. A betegek nem fogadták valami jól a hírt: bár abban egyetértettek, hogy végtelenül szomorú a királynő halála, de visszataszítónak nevezték a lépést, hogy nekik emiatt csúszik az időpontjuk. 

A lap szerint sok kórházban elhalasztják a nem sürgős időpontokat, más intézmények pedig a megszokott módon működnek.

Számtalan páciens elégedetlen

Egy 71 éves páciens, Ila Bell hipermobilitás-szindrómában szenved, ami az Ehlers-Danlos-szindróma csoportjába tartozik,  és 10-12 hetente fájdalomcsillapító kezelést igényel: lidokaint kap a kórházban, ami körülbelül két órát vesz igénybe, és lehetővé teszi számára, hogy 2-3 hónapig viszonylag fájdalommentesen folytathassa az életét. 


A kórházban minden 10. héten hatalmasat alszom, majd a következő 24 órában is sokat pihenek, hiszen a véráramba kerül a nyugtató, és ez segít megküzdeni a betegséggel a következő hetekben.

– mondta, hozzátéve: az ő időpontját is elhalasztották egy héttel későbbre a királynő temetése miatt, és nem tudja, mi lesz vele addig..

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves