Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kedvenc műsor

Erzsébet királynő annyira szerette ezt a tévéműsort, hogy még idézni is tudott belőle

2022. szeptember 15.

1 perc olvasás

ELLE

erzsébet királnyő kedvenc műsor tévéműsor
Erzsébet királynő annyira szerette ezt a tévéműsort, hogy még idézni is tudott belőle
© Shutterstock

Erzsébet királynő korábban egy újságírónak árulta el, milyen műsorért rajongott. 


Erzsébet királynő a kedvenc tévéműsorából még néhány egysorost is tudott idézni.

Phil Jones újságíró a The New Statesman című lapban megjelent írásában azt írja: a királynő 2001-ben mindent elmesélt neki a kedvenc műsoráról egy Buckingham-palotában tett látogatása során. Állítása szerint a  királynő kedvenc  műsora Kumarék a 42-esben című sorozat volt, aminek Őfelsége akkora rajongója volt, hogy még  „néhány egysorost is fel tudott mondani” belőle.

Hosszú ideig beszélgettünk, ami, mondhatom, elég szürreális. Magamban folyton azt hajtogattam: 'a fenébe is, a királynővel beszélgetek, és nem jut eszembe egyetlen dolog sem, amit mondhatnék!' Végül megkérdeztem tőle, mi a kedvenc műsora. Rögtön rávágta, hogy a Kumarék a 42-esben, és ami még meglepőbb volt, hogy a nagymama karakterének néhány egysorosát idézte, amit eredetileg a zseniális Meera Syal játszott

– mesélte Jones.

Kumarék a 42-esben

A brit televíziós  műsor 7 évadot élt meg, és 2001-től 2006-ig futott. Főszereplője Sanjeev Bhaskar volt, aki Sanjeev Kumart, egy feltörekvő beszélgetős műsor házigazdáját alakította. Sanjeev hírességeket kezd meghívni a házába, azonban minden kezd félresiklani, amikor a családja elkezdi megzavarni a beszélgetéseket, és az beszélgetőpartnerek inkább az anyukával, az apukával és a nagymamával csevegnek.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves