Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Inkább rémálom?

„A leendő anyósom tönkreteszi az álomesküvőnket, a legfontosabb dologba szól bele”

2023. augusztus 12.

3 perc olvasás

ELLE

anyósnyelv esküvő álomesküvő
„A leendő anyósom tönkreteszi az álomesküvőnket, a legfontosabb dologba szól bele”
© Shutterstock

Egy nő elárulta, hogy az álomesküvője inkább az anyósáról szól. 


Egy menyasszonynak elege van abból, hogy a leendő anyósa egyre közelebb kerül ahhoz, hogy tönkretegye az álomesküvőjét. Kiderült, hogy a nő már annyira kibukott, hogy lassan ott tart, hogy inkább egy rögtönzött esküvőt tartana, ahová nem hívná meg a vőlegény családját. 

Mindenbe beleavatkozik az anyós

A kétségbeesett menyasszony a Redditen mesélte el, hogy a vőlegénye édesanyja mindenbe beleszól, ami az esküvőjükkel kapcsolatos. Kiderült, hogy az egész ott kezdődött, hogy a pár egy kis esküvőt akart, de nem a szabadban, ám erre az anyós azt reagálta, hogy az ő kedvenc parkjában kellene egybekelniük. 

Azt is kötelezővé tette, hogy mindenképpen legyen alkohol az esküvőn, mert különben senki sem jönne el 

– mesélte a menyasszony. 

A legfontosabb dologba is beleszólt 

A fiatal nőnél akkor telt be a pohár, amikor kiderült, hogy az anyós még a vendéglistába is beleakar szólni, és a fiának jó pár nevet felsorolt, akiket kötelező meghívniuk. Nos, ezzel az a probléma, hogy a szerelmesek tényleg csak a szűk családot és barátokat akarták meghívni. 

Több mint 200 embert akart meghívni, ezért 50-ről 100-ra kellett módosítanunk a létszámunkat, vagy „ki kell vágnunk néhány embert”, vagyis a családomat, mivel nem állt szándékában senkit kiiktatni a saját részéről a leendő anyósomnak

– folytatta a fiatal nő. 

A vőlegény sincs odáig a családjáért 

A sztoriból az is kiderül, hogy a vőlegény sem szereti annyira a családtagjait, ezért ő is úgy gondolta, hogy csak néhány embert szeretne meghívni, valamint inkább a közeli barátait. Kiderült, hogy az anyós a fiában is bűntudatot akar okozni, amiért jóval több barátot hívott meg, mint rokont a nagy napra. 

Kiderült, hogy ki fizet

Azért is érdekes, hogy a vőlegény édesanyja ennyi mindenbe bele akar szólni, mert kiderült, hogy a pár állja a költségeket, és nem kértek anyagi támogatást a szülőktől. A menyasszonynak annyira elege lett, hogy már azt tervezi, hogy csak a városházáig mennek el a párjával és az ő családjával, hogy összeházasodjanak. 

Neked és a vőlegényednek egységes fronton kell lennetek. Döntsétek el, mit szeretnétek, és tegyétek világossá, hogy ez fog történni

– tanácsolta egy kommentelő. 

Nem kell azt tenned, amit mond. Csak mosolyogj, bólogass, és tedd azt, amit egyébként is tennél. Ha nem fizet, szó szerint nincs beleszólása

– jegyezte meg valaki más. 

Ne hagyjátok, hogy tönkretegye azt a napot, ami életetek egyik legszebbje lehetne

– írta le a nagy igazságot egy harmadik hozzászóló. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves