Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KIHÍVÁS

100-ból csak 1 ember látja meg a pókot a szőnyegen - neked sikerül?

2022. szeptember 03.

1 perc olvasás

ELLE

teszt pók
100-ból csak 1 ember látja meg a pókot a szőnyegen - neked sikerül?
© The Sun

Egy pók tartja lázban az internetet. 


A Redditen jelent meg az a feladvány, amely alaposan próbára teszi az ember látását.

Keresd a pókot

Nincs is annál borzasztóbb, mint amikor ráveszed magad a házimunkára, békésen végzed azt, majd egy pók vagy egy bogár váratlan megjelenése a szívbajt hozza rád egy pillanat alatt.

Így járt a reddit egyik felhasználója is, akinek egy farkaspók, azaz egy "házi madárpóknak" is hívott pókfajta húzta meg magát a szőnyegében. Csak hogy a szőnyeg mintája és a pók külleme eléggé hasonlítanak egymásra, így a fórumozónak jó ideig fel sem tűnt a váratlan vendég. 

Annyira csodájára járt, hogy milyen jól rejtőzködött a pók, hogy azonnal meg is osztotta az emberekkel egy feladvány formájában, most már mindenki elmondhatja, ő látta volna-e a pókot a szőnyegen? 

Nagyjból minden 100. embernek sikerült kitalálnia, merre rejtőzik a hívatlan vendég, a többiek pedig rettegve borzongtak rajta, hogy ők is békésen éldegéltek volna a tudatlanságban, hogy kivel osztják meg a lakást. 

A MEGOLDÁS

Felkészültél a megoldásra? Akkor mutatjuk!

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves