Quantcast

Stream

Mutatjuk, hol nézheted élőben a Savage x Fenty show-t

Mutatjuk, hol nézheted élőben a Savage x Fenty show-t
© Kevin Mazur/Getty Images

Ma mutatták be Rihanna legújabb fehérneműkollekcióját.

Igazi vizuális bravúrnak ígérkezik Rihanna legújabb fehérneműkollekciójának bemutatója. A Savage x Fenty Vol. 3 a mai naptól, azaz szeptember 24-től streamelhető az Amazon Prime felületén, és nem véletlenül övezte ekkora várakozás.

A márka bemutatói lélegzetelállító koreográfiáiról, lenyűgöző díszleteiről és koncepciózus zenei produkcióiról híresek, és ez alól a harmadik Savage x Fenty show sem lesz kivétel. A bemutató hangulatában a Victoria’s Secret show-kat idézi, ám Rihanna és csapata rendkívül nagy hangsúlyt fektet az inkluzivitásra a castingok során, így a kifutón különböző nemi identitású, testalkatú és bőrszínű modellek is megfordulnak, de vonult már náluk fogyatékkal élő és várandós modell is. „Alig várom, hogy sok különböző sziluetten lássam a ruhákat, mert ez kelti életre a darabokat” – nyilatkozta Rihanna a Los Angeles-i premieren.

A sokszínűség elve a férfi modellekre is vonatkozik. „Mindenféle méretű és rasszú férfi lesz nálunk. Ők is érezni fogják, hogy bevonjuk őket, mert úgy gondolom, a férfiak lemaradtak a befogadás görbéjén” – árulta el az énekesnő a AP hírügynökségnek.

Hol lehet megnézni?

A Savage x Fenty Vol. 3 show szeptember 24. péntektól elérhető az Amazon Prime videói között, ahol Rihanna első két kollekciójának bemutatóját is vissza lehet nézni. A premierrel egy időben az új fehérneműkollekció is elérhetővé válik az Amazon Fashion áruházában.

Kik szerepelnek benne?

Az énekesnő szokásához híven lenyűgöző tehetségeket sorakoztatott fel a kifutóra, akik között jó pár ismerős arcot is látni fogunk: többek között Adriana Lima, Alek Wek, Behati Prinsloo, Emily Ratajkowski, Gigi Hadid, Irina Shayk, Lola Leon, Sabrina Carpenter, Troye Sivan és Vanessa Hudgens is kifutóra lép majd. A zenei aláfestés eközben olyan nagy nevek szolgáltatják majd, mint Daddy Yankee, Ricky Martin, Normani vagy Nas.

Forrás: Elle