Quantcast

Elegancia

Az időtlen divat megtestesítője

Az időtlen divat megtestesítője
© CCC/Gino Rossi

Természetes bőr és finom, elegáns formatervezés a védjegye minden Gino Rossi cipő- és táskakollekciónak. 

A CCC üzleteiben megtalálható Gino Rossi márka már több mint 25 éve tervez és gyárt kiváló minőségű cipőket és kiegészítőket a megjelenésükre leginkább igényes nők és férfiak számára. A termékek elkészítését nagy precizitás és odafigyelés kíséri már a tervezésüktől kezdődően, különös figyelmet fordítva a díszítő elemek kiválasztására. A természetes bőr és a finom, elegáns formatervezés minden Gino Rossi kollekció védjegye.

A mottó: Letisztult elegancia

Elegáns, sikkes és időtlen – a tulajdonságok, melyek alapján megalkották az új Gino Rossi kollekciót. A márkát elegáns lábbelik és klasszikus magas sarkú cipők alkotják. A kollekció időtálló modelljei kiválóan passzolnak az alkalmi és a hétköznapi szettekhez is. Az egyik legszerethetőbb tulajdonsága, hogy gardróbod megkerülhetetlen eleme marad a következő években is.

Nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőségű bőr kiegészítők mellett sem, ugyanis egy nő ruhatárának nagyon fontos elemei a táskák is. Akár alkalomra, akár a hétköznapokra keresed az igazit, biztosan megtalálod a tökéletes darabot. A kollekció táskái mind természetes bőrből készülnek és ezúttal egyedi fényes borítást kapnak, mely még izgalmasabbá teszi a megjelenésüket. A táskák egyediségében a színeknek is nagy jelentősége van. Szürke, világos bézs és fekete színben is bekerülhetnek a gardróbszekrényedbe. A cipők fekete, bézs, kávé vagy szürke színben is elérhetők, míg a magassarkú modellek bézs színben is választhatók.

A 2021 őszi/téli kollekció a kifutók trendjeiből merít ihletet, miközben az időtlen divatot hangsúlyozza. Tökéletesen illeszkedik a népszerű minimál stílushoz, de a nagyvárosi elemekkel tarkított stílusokban is megállja a helyét.

A márka egyediségét mi sem bizonyíthatja jobban, mint a különleges formavilággal rendelkező modelljei, melyek gyorsan meghódították a divatkövetők szívét.

A Gino Rossi kollekciója elérhető a CCC üzletekben, a CCC.eu/hu oldalon és a CCC applikációban!