Quantcast

SWIMSUIT 2022

Elon Musk 74 éves édesanyja szerepel a Sports Illustrated címlapján

Elon Musk 74 éves édesanyja szerepel a Sports Illustrated címlapján
© Yu Tsai / Sports Illustrated

Történelmi számmal rukkolt elő a Sports Illustrated, a magazin történetében ugyanis Elon Musk édesanyja a legidősebb modell, aki címlapra került.

A Sports Illustrated mindigis különleges sorozatairól és címlapfotóiról volt híres, a magazin ugyanis amellett, hogy a világ leghíresebb és legkeresettebb modelljeit és hírességeit vonultatja fel, igyekszik őket a lehető legtermészetesebben és legőszintébben megmutatni. Vallják, a női test mindenhogy szép, még fürdőruhában is! 

A magazin éves fürdőruha-különszáma épp ezért mindig nagy jelentősséggel bír, amellyel idén sem lőttek mellé! A címlapra ugyanis több híresség is felkerült, mint Kim Kardashian, Ciara, Yumi Nu és Maye Musk, természetesen mindannyian különösebb retus vagy trükkök nélkül. 

A címlapok közül egyértelműen Elon Musk édesanyjáé a legkülönlegesebb, hiszen a magazin történetében Maye Musk jelenleg a legidősebb címlapmodell. 

„Ha abban bíztam volna, hogy a Sports Illustrated fürdőruhás modellje lehetek, az emberek őrült nőként könyveltek volna el. Most mégis itt vagyok, és nagyon izgatott vagyok, hogy tudathatom a világgal: a 70-es éveikben járó nők gyönyörűek”

nyilatkozta Maye Musk.

„Szerintem a nők minden korosztályban félnek az öregedéstől, és attól, hogy nem néznek ki jól fürdőruhában. Példát mutatok, hogy a nők szabadon járhassanak fürdőruhában és ne aggódjanak emiatt”

tette hozzá.

A milliárdos üzletember édesanyjának egyébként nem ez volt az első fotózása, Maye Musk 50 éve modellkedik. Leghíresebb munkája a New York Magazine címlapja volt, ahol 63 évesen meztelenül pózolt egy mű terheshassal. A sorozat célja az volt, hogy bemutassa, az 50 év feletti nők is vállalhatnak gyermeket.

Via

Ne maradj le a legfrissebb divathírekről!

Újra divat lesz tinikorunk kedvenc kiegészítője, így viseld

Törvénnyel próbálják elérni, hogy megbecsüljék a modelleket

Nem hiszed el, kiről mintázták az új Barbie babát!