Quantcast

SS22

Csillogó séta a francia Riviérán – így várja a nyarat a Celine

Csillogó séta a francia Riviérán – így várja a nyarat a Celine
© Céline

Nizza történelmi sétányán mutatta be 2022-es nyári kollekcióját a Celine.

A csontig hatoló hidegben már az is jó érzéssel tölti el az embert, ha a melengető nyári napsugarakra gondol. És mi is lehetne hívogatóbb, mint a Promenade Des Anglais sétány Nizzában? Ezt választotta helyszínül legújabb, 2022-es nyári kollekciójának bemutatójához Hedi Silmane tervező is.

Az „Angyali öböl” című kisfilmben – melyet a kreatívigazgató maga rendezett – végigkövethetjük, ahogy a modellek felvonulnak a francia Riviéra napsütötte tengerpartján. A Celine-től megszokott hordható luxus ezúttal sem maradt el, bőr ceruzaszoknya és lavallière blúz, nyers farmer és peplum felső, valamint leopárdmintás szoknya és bomberdzseki jól megfértek egymás mellett a kifutón.

A kollekció két téma keveredésére épült: a brit arisztokrácia előkelőségét keresztezték a modern glamúrral és csillogással. A csipkés blúzok és kék csíkos ingek méltóságteljes hangulatát új szintre emeli a flitterek káprázata. A buja loungewear fogalmát Hedi egy oversized, khaki színű, csupa flitter tréningnadrággal alkotta meg.

A bemutató képeiért kattints a galériánkra!