Quantcast

Jótékonykodás

Akár a tiéd is lehet Lady Gaga híres brossa

© Tasos Katopodis/Getty Images

Jótékony célt támogat, aki megvásárolja az énekesnő híres arany galambos brossának mását.

Megszokhattuk már, hogy az extravagáns énekesnő meglepő és látványos öltözékekkel kápráztatja el a közönséget a jeles eseményeken, és nem volt ez másként Joe Biden amerikai elnök januári beiktatásán sem. Lady Gaga fekete-piros estélyi ruháját egy túlméretezett arany színű, galambos brossal tette emlékezetessé. A Schiaparelli divatház jóvoltából most három különböző méretben is elérhető a híres arany bross, amelynek megvásárlásával az énekesnő Born This Way alapítványának munkáját támogathatjuk.

Az olajágat tartó galamb motívumnak hosszú története van az olasz divatháznál: az alapító tervező, Elsa Schiaparelli a II. világháború elől menekülve emigrált az Egyesült Államokba, New Yorkba érkezésekor pedig kedvenc brossát, egy galambot viselt a zakójára tűzve. A békét és reményt szimbolizáló galambmintát a márka a kezdetektől használja a ruhákon és kiegészítőkön egyaránt.

„Mint sokunkat, engem is évek óta inspirál Lady Gaga és a Born This Way alapítványa. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy hozzájárulhatunk ahhoz a figyelemreméltó munkához, amelyet a fiatalok életének segítése érdekében végeznek, hogy a szabadság, a kedvesség és a szeretet felé mozdítsák el őket” – mondta Daniel Roseberry, a Schiaparelli kreatív igazgatója.

Forrás: Fashion United