Quantcast

#Queendom

A modern királynők pufidzsekiben járnak

© H&M Studio

Attitűd, szenvedély és fejedelmi szellem keveredik a H&M Studio 2021-es őszi-téli kollekciójában.

A H&M legújabb Studio kollekciója készen áll arra, hogy uralja a világot. Az erő és a hatalom jegyében a kollekcióban keverednek a drámai volumenű darabok az energikus bodykkal és leggingsekkel, a túlméretezett szabások a testhez simuló kötöttekkel, és az elbűvölő kristályokkal díszített kiegészítőkkel, valamint az utcai viseletre szánt kényelmes darabokkal. Egyszerűen megfogalmazva: tökéletesen illik egy új generáció királynőjéhez.

A kollekcióban rengeteg utalás van a királynői stílusra, például az egyedi tervezésű graffiti stílusban megjelenő „Queendom” felirat – ezt az irányt egy olyan múzsa ihlette, aki vakmerő, bátor és nem fél elmondani a véleményét. Az ütős színpalettában helyet kap a királykék, az erőteljes lila, az élénk narancssárga és zöld, valamint a halványszürke, de természetesen nem marad ki a fekete és a krémszín sem; emellett a kollekció olyan fenntarthatóbb forrásból származó anyagokból készült, mint az újrahasznosított poliészter, az organikus pamut és a poliamid.

Volumenből sosem elég

A volumen visszatérő téma: a pufi dzsekik, a puffos miniruha és a széles szárú nadrágok a térdüknél érdekes kivágásokkal mind-mind kulcsfontosságú darabok. Emellett egy háromrészes hajszálcsíkos öltöny modernizált változata is helyet kapott a kollekcióban: rövid dzseki és fűzős felső egy lazább nadrággal párosítva. Ugyanennyire fontos szerepük van a testhez simuló bodyknak, leggingseknek és hálós felsőknek, melyek közül néhányat flitterek és kristályok díszítenek a sziluett kiemelése és a kényelem kihangsúlyozása érdekében. A többpántos, fém gyűrűvel díszített fehérnemű lényege, hogy látszódjon, és ugyanolyan jól mutat pulóverrel vagy pólóval, mint rövid kötött felsővel.

„A modern nők inspiráltak bennünket, akik bármilyen helyzetben tekintélyt követelnek, viseljenek hajszálcsíkos öltönyt vagy csipkés fehérneműt. Olyan variálható dizájnokat szerettünk volna megteremteni, amit a hangulatodhoz igazodva tudsz variálni, ugyanakkor mindig a rivaldafényben érzed magad – ezekkel fejezhetik ki magukat a magabiztos nők” – mondta Linda Wikell, a H&M Studio Concept Designere.

A több az… több!

Kiegészítők terén a több az több elvet követtük: gumírozott kristályos gallérnyaklánc és vízesésszerű choker, amely újrahasznosított cinket és rezet tartalmaz összemosva a csillogást a szemcséssel. A vastag platformos orrú tűsarkú csizma és a nehéz gumicsizma is részben VEGEA™-ból készült, amely az olaj alapú és állati eredetű bőrök növényekből származó alternatívája, mely a borkészítés során felhalmozódott szőlőhéjból jött létre. Ez hoz életet az éjszakában is viselhető outfitekbe.  

„Úgy éreztük, itt az ideje egy erős Studio kollekciónak, amitől királynőnek érezheted magad. A kényelem továbbra is kulcsfontosságú és az erőt sugárzó darabokat ultra kényelmes anyagokkal turbóztuk fel, hogy magabiztosan nézz ki és úgy is érezd magad” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

További fotókért kattints a galériánkra! 

A H&M Studio 2021-es őszi-téli kollekció szeptember 15-től lesz elérhető a hm.com oldalon.