Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIE DREAMHOUSE

Itt a nő, aki a valódi Barbie álomházban lakik, elképesztő az otthona

2023. július 31.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

lakberendezés ház barbie Barbie-film
Itt a nő, aki a valódi Barbie álomházban lakik, elképesztő az otthona
© Instagram/@kate_rose_morgan

Kislányként sokan álmodoztak egy saját Barbie álomházról, Kate Morgan lakberendező pedig ezt meg is valósította. 


Talán még sosem volt ennyire népszerű Barbie és a kedvenc színe, a rózsaszín. A vidám árnyalat és a csillogó részletek a Barbiecore trendnek köszönhetően egyre gyakrabban jelentek meg a lakberendezésben, de a Barbie-film óta sokkal nagyobb körülötte a felhajtás. Van, akit annyira lenyűgözött a dolog, hogy az otthonát is a ehhez igazította. 

Így festene Barbie otthona a valóságban

Barbie rózsaszín, meseszerű álomházát talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen gyerekként a legtöbb kislány álmodozott egy ilyen otthonról. A Barbie-film kedvéért pedig el is készítettek pár igazán káprázatos álomházat. A házak teljesen nyitottak, így a mindennapi életre nem alkalmasak, de cserébe nagyon látványosak, minden rózsaszín, és ha ez még nem lenne elég, akkor olyan különlegességekkel dobták fel őket a készítők, mint a csúszda vagy a varázsgardrób. 

De nem kell feltétlenül a fantázia világába utazni ahhoz, hogy megnézzük Barbie álomotthonát. Kate Morgan lakberendező elkészítette a valódi álomházat, ahová bárki szívesen beköltözne

Kate otthona szinte teljesen rózsaszín. A színnek egy világos, visszafogott árnyalatát használta a legtöbb esetben, pasztellszínű például a lépcső, a falak és még a konyhaszekrény is. Sötétebb színekkel is dolgozott, de ezek csak megerősítik a fő irányvonalat. 

Az ajtókat például sárgára festette, a nappaliban található kanapéból pedig kéket vásárolt. Kate úgy alakította ki az otthonát, hogy minden bútor, kiegészítő passzoljon az alapszínhez, ami a rózsaszín. Az árnyalatok szépen kiegészítik egymást, nem tolakodóak, és kifejezetten kellemes hatást nyújtanak. 

A lakberendező a TikTokon szerzett magának népszerűséget, amikor megmutatta az otthonát. Az első videóját azóta már több millió ember látta, és sokan kiemelték, hogy mesebeli az otthona. Kate nem szeretne átlagos lakást, így a színek mellett döntött. Láthatóan nagyon odafigyel az összhangra, csak olyan dolgok kerülhetnek be az otthonába, melyek tökéletesen passzolnak minden apró részlethez. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves