Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIECORE

Ez a nő nemcsak Barbie-nak néz ki, de be is költözött egy életnagyságú Barbie házba

2023. április 23.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Dekoráció barbie Barbie film Barbie ház élő Barbie
Ez a nő nemcsak Barbie-nak néz ki, de be is költözött egy életnagyságú Barbie házba
© Instagram / Bruna Barbie

Barbie világában él ez a brazil nő. Rózsaszín ház, rózsaszín autó, rózsaszín bútorok veszik körül.


A nyár egyik legvártabb filmje, az élőszereplős Barbie film, úgy látszik nem csak a mozivásznon elevenedik meg. Bruna Carolina Peres, más néven Bruna Barbie beköltözött álom házába, ami természetesen rózsaszín a falaktól kezdve, a berenedezésén át, a medencéiig. A brazil szépség, akinek Tik-Tokon több mint, 20 millió, Instagramon több mint, 451 000 követője van, arról lett híres, hogy ugyanúgy éli életét, mint a népszerű amerikai Mattel baba.

A brazíliai Parana tengerpartján élő Bruna Barbie a helyi médiának elmondta, hogy a stílusához olyan filmekből merített ihletet, mint a Dr. Szöszi és a Bajos Csajok, a házához pedig az 1990-es évek Barbie háza adott kiindulópontot az építészeknek, akik tervezték. Természetesen nem csak a homlokzata, de a nappali, a konhya, sőt még az úszómedence, a vízével együtt is rózsaszín lett. A közösségi médiában megosztott képei alapján meglehetősen nehéz olyan tárgyat találni az otthonában, ami nem babarózsaszín, halványrózsaszín, cukorka rózsaszín vagy orchidea rózsaszín. 

A Barbie-core őrület szerelmesei egyébként trendi falfestékekkel saját otthonukba is megvalósíthatják a Barbie világot. A Margot Robbie és Ryan Gosling főszereplésével készült Barbie-filmet idén július 21-én mutatják be a mozikban.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves