Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Murphy

Ez az ágy a legnépszerűbb a hálószobába 2024-ben, mindenki ilyet akar

2024. június 03.

2 perc olvasás

ELLE

hálószoba ágy decor murphy ágy
Ez az ágy a legnépszerűbb a hálószobába 2024-ben, mindenki ilyet akar
© Shutterstock

A Murphy ágyat sokan imádják. 


A tökéletes ágy kiválasztása a hálószobába sosem egyszerű feladat, hiszen a stílusosság mellett arra is figyelnünk kell, hogy kényelmes darabot válasszunk, mert mindannyiunk célja a pihentető alvás. A Murphy ágy, ami lényegében a szekrényből vagy a falból bújik elő tökéletes választás lehet több szempontból is. 

Shutterstock

A maximális helykihasználásért

A Murphy ágy nem egy új keletű dolog, de 2024-ben is hatalmas népszerűségnek örvend, sőt egyre többen választják ezt a fajtát különösen a kis hálószobákba. A függőleges irányból dönthető ágyat 1900-ban találta fel William Lawrence Murphy, ami roppant népszerű darabbá vált, és több komédiában is megjelent. 

A Murphy-ágy egy olyan ágy, amely az egyik végén csuklós, és függőlegesen a falhoz, vagy egy szekrénybe hajtható. Mivel gyakran ágyként és szekrényként is használhatóak, a Murphy-ágyak többfunkciós bútorok. Emellett pedig manapság már kanapé alternatíva is létezik hozzá, de olyan is előfordul, hogy emeletes ágy rejtőzik a szekrény mögött.  Remekül használható kis szobákban vagy olyan helyiségekben, amelyeknek több célt kell szolgálniuk.

Kényelmes

A jó hír, hogy ma már a Murphy ágy ugyanolyan kényelmes, mint bármelyik hagyományos darab. Ennek oka, hogy úgy vannak megtervezve, hogy a vastagabb matracok is elférnek rajtuk, és így is könnyen összecsukhatóak. Az összecsukható ágyak támogató matracokkal rendelkeznek, amelyek a test körvonalaihoz idomulnak. Az eredmény egy minőségi éjszakai alvás, amely lehetővé teszi, hogy felfrissülve, megfiatalodva ébredjen bárki, aki befektet egy ilyen ágyba. A matracok élettartama 8-10 év között van.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves