Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HÁLÓSZOBA

Ezek az egyedi éjjeliszekrény megoldások, téged is megihletnek

2023. április 20.

2 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés egyedi éjjeliszekrény hálószoba dekoráció asztalka éjjeliszekrény
Ezek az egyedi éjjeliszekrény megoldások, téged is megihletnek
© Getty Images

Praktikusak, szépek és garantáltan egyediek ezek az éjjeliszekrények.


Az éjjeliszekrény az egyik legfontosabb bútor a hálóban, mondhatni elmaradhatatlan társa az ágynak. Jó, ha körülbelül olyan magas, mint az ágy fekvőfelülete és elég széles, hogy néhány dolog elférjen rajta, de ne túl sok, illetve ne akadályozza a közlekedést vagy más bútorhoz való hozzáférést. Ha ezek a szempontok érvényesülnek, a határt már csak a képzeletünk szabhatja. Íme néhány egyedi éjjeliszekrény megoldás, ami garantáltan feldobja a szobát!

1. Antik darab

Nincs is nagyobb érték egy régi intarziás szekrénykénél, asztalkánál. Az ágy mellett pedig tökéletesen érvényesülni is tud.

2. Kellemest a hasznossal!

Miért is ne lehetne az éjjeliszekrényed egy keskeny íróasztal?! Főleg helyhiányos hálókban, apró garzonokban jelenthet ez remek megoldást.

3. Könyvtorony

Ha szereted a kicsit bohém összképet, építs könyvekből magadnak éjjeliszekrényt! Azért arra érdemes figyelni, hogy az a könyv kerüljön a legtetejére, amit éppen olvasol.

4. Letisztult síkok

Egyszerű polcok is tökéletesen ellátják egy éjjeliszekrényke feladatait, ráadásul modern és letisztult hatást keltenek.

5. Székhely

Ha van egy dizájn szék vagy egy számodra kedves régi szék, ami illik a hálód hangulatához, de már nem használható eredeti funkciójában, tökéletesen működhet az ágyad mellett.

6. Szintkülönbség

Egy több szintű könyvespolc vagy mély belépésű létra is tökéletes éjjeliszekrény lehet, ráadásul még több pakolófelületet nyújt, mint egy átlagos darab.

7. 2 in1

Az IKEA praktikus fellépői remekül működhetnek éjjeliszekrényként is, így mindig kéznél vannak, ha a szekrény tetejéről kell valamit leszedni, de akkor se foglalják feleslegesen a helyet, amikor épp nincs szükség rájuk.

8. Ládikók

Régi, bolhapiacon vadászott utazótáskák, ládikók egymás tetején vintage stílust és vagányságot kölcsönözhetnek a hálódnak.

9. Oszlopos tag

Egy egyszerű oszlopszerű állvány igazi modern éjjeliszekrény lehet.

10. Asztalka

A lerakodóasztalkák másodállása az ágy mellett van és jól áll nekik.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves