Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁROTTHON

Lewis Hamilton konyhája mindenkit elbűvölt, az év legtrendibb árnyalatát választotta

2024. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés lakberendezési trendek konyha Lewis Hamilton
Lewis Hamilton konyhája mindenkit elbűvölt, az év legtrendibb árnyalatát választotta
© STEFANO RELLANDINI / AFP

Lewis Hamilton konyháját két szín uralja, ezzel a trenddel sokakat lenyűgözött. 


A sztárok egyre gyakrabban mutatnak meg részleteket az otthonaikból. Így a rajongók bepillantást nyerhetnek milyen egyedi módon rendezték be a helyiségeket. Lewis Hamilton a konyháját mutatta meg a közösségi médiában, amihez csodás árnyalatot használtak. 

Lewis Hamilton konyháját egy időtlen színkombináció uralja

Már többször beszéltek az elmúlt hónapokban a lakberendezők a 2024-es konyhatrendekről. A fehér szín ideje lejárt, a szakértők szerint csak úgy érdemes alkalmazni, ha egy másik árnyalattal például barnával vagy éppen feketével keverjük. Ezek a meglepő, ellentétes tónusok sokkal több izgalmat tartogatnak, mint az egyszerű fehér, mégis időtálló kombinációnak számítanak. 

Lewis Hamilton konyhájában a fekete és fehér kombinációját használták. A padló fekete, a falak fehérek, a konyhabútorok egy része szintén sötét tónusban pompázik. Azért, hogy még elegánsabb hatást keltsen a helyiség, rézből készült lámpákat helyeztek el a mennyezeten. 

Lewis Hamilton fekete-fehér konyhája a modern luxus megtestesítője

- mondja Jennifer Ebert, a Homes & Gardens belsőépítészeti szakértője. 

A helyiségben tökéletesen komponálták meg a színeket. Hiába fekete a padló és pár szekrény, a konyha nem kelt komor hatást. A felületek fényesek, ezáltal visszaverik a fényt, és minden tágas, világos hatást nyújt. A fémes részleteknek ebben szintén sok a szerepük, a lakberendező nem esett velük túlzásba, mégis remekül megteremtette vele a csendes luxust. 

A konyhából érdemes inspirálódni, hiszen egy olyan időtálló, elegáns színkombinációt választott, ami még 100 év múlva is megállja a helyét. A fekete és a fehér kombinációja sosem megy ki a divatból, ezért érdemes számításba venni.  
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves