Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KONYHATREND

Reese Witherspoon konyháját akarja most mindenki, ez teszi különlegessé

2024. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés lakberendezési trendek konyha reese witherspoon konyhatrend
Reese Witherspoon konyháját akarja most mindenki, ez teszi különlegessé
© Valerie Macon / AFP

Reese Witherspoon egy videóban mutatta meg a csodás konyháját, ami elképesztő színben pompázik. 


A YouTube-on bukkant fel egy videó, amiben egy profi csapat átrendezte Reese Witherspoon konyháját és a kamráját. A felvételnek köszönhetően mindenki bepillanthat a színésznő csodás otthonába, ahol a konyhaszekrényeket ragyogó árnyalatra festették. 

Reese Witherspoon konyhája különleges színt kapott 

Többször írtunk már a színésznő otthonáról, hiszen csodás stílusban rendezték be. Legutóbb az étkezőjéről volt szó, mivel Reese Witherspoon egy igazán különleges asztalt választott, a székek pedig az 1920-as évek hangulatát idézik. A kifejezetten vintage hatású étkező után éles váltás a konyha, ami pazar színben pompázik. 

A színésznő a The Home Edit csatorna előtt nyitotta meg az otthona kapuit, akik kicsit átrendezték a konyhát és a kamrát. Reese konyhája igazán tágas, nagy területen fekszik, így kényelmesen lehet benne sütni és főzni. A falakra hatalmas konyhaszekrényeket szereltek, emellett szinte mindenhol ablak található, ettől nagyon világossá válik a helyiség. 

Bár alapvetően egy világos konyha, vannak benne téglafalak, ezek rusztikus hatást adnak a helyiségnek. A festés nélküli falak nagyon látványos megoldásnak számítanak, nem ez az egyedüli, amivel Reese konyhája kitűnik a sorból. A wow-hatást a konyhabútorral érték el, ami kék színben pompázik. 

Ám a színésznő otthonánál nem világos árnyalatot használtak, erős, feltűnő kékre festettek mindent, így szinte vonzzák a szemet a szekrények. A praktikumra is ügyeltek a kialakításnál, mivel hatalmas munkalapot helyeztek el, így nincs olyan dolog, ami ne férne el. Az egyensúly megtartása miatt ez márványból készült. 

A konyha talán legkülönlegesebb része a nyitott polc, amin poharak sorakoznak. Tény, hogy nem annyira praktikus, hiszen a poharak könnyen porosodnak, mégis nagyon látványos megoldás. Reese konyhájából érdemes inspirálódni, hiszen a kék szín nagyon népszerű trendnek számít idén. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves