Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Celebkonyha

Ódákat zengenek Drew Barrymore konyhájáról – nem véletlenül!

2024. május 26.

4 perc olvasás

Elle Decoration

konyha Drew Barrymore Hamptons
Ódákat zengenek Drew Barrymore konyhájáról – nem véletlenül!
© Fotó: Instagram/BeautifulByDrew

Drew Barrymore eladó háza kapcsán a nyitott és a zárt konyhák közötti különbség került újra szóba. Alább találod, hogy a színésznő (lakberendezője) melyiket választotta.


A New York vonzáskörzetéhez tartozó Long Islanden van a The Hamptons nevű környék, ahol rengeteg híresség rendelkezik nyaralóval, köztük Drew Barrymore is. A 49 éves színésznő azonban most árulja a nyaralóját, aminek révén fotók érhetőek el róla az interneten, és hát érdemes is a képeket megtekinteni, nemcsak a konyháról.

Drew Barrymore nyaralója eladó

A fő hír ezzel az ingatlannal kapcsolatban, hogy a színésznő ügynöksége, a Sotheby's ingatlanos részlege 8,5 millió dollárért árulja: ez itthoni pénzben éppen csak pár millióval több, mint 3 milliárd forint. Csak hogy rögtön az elején tisztázzuk, hogy melyik árkategóriáról van szó.

Az ingatlanban hét hálószoba és egy fürdőszoba van, ebbe beleértendő egy külön kis vendégház is, ahol a többiekkel együtt, mégis elszeparáltan lehet pihengetni a nyaralóban. Az egész ráadásul egy átalakított istálló az 1920-as évekből. Természetesen van az ingatlanhoz úszómedence, de az óceán sincs messzebb két kilométernél.

A konyha

Csak találgathatjuk, hogy a színésznő maga mennyit sürög-forog, süt-főz a nyaraló konyhájában, de az biztos, hogy ha ahhoz támad kedve, hogy saját kezűleg készítse el a nyaralóvendégek ételét, akkor ennél jobb helyiséget nehezen lehetne kialakítani ehhez.

Sokan a külön konyhákat preferálják, ezt a Drew Barrymore lakásáról szóló értekezések zárt konyhaként emlegetik. Mások szívéhez a nyitott megoldás áll közelebb, ami egy légteret alkot egy másik helyiséggel: a nappalival vagy érkezővel. Ennek a hátránya, hogy ha szagok-zajok keletkeznek a konyhában, akkor azt viszonylag nehéz lokalizálni, egyik előnye viszont, hogy nem marad ki a társasági életből az sem, aki éppen az étellel foglalatoskodik.

Ebben a bizonyos konyhában az egybenyitásra és a különzárásra is van lehetőség. Jókora sziget tartalmazza a tűzhelyet és biztosít kényelmes mennyiségű extra munkafelületet – és ez a blokk egyben térelválasztóként is funkcionál. Harmonikaszerűen nyitható-zárható ajtók, illetve a munkafelület fölött ablakok teszik lehetővé, hogy rendkívül egyszerűen és hatásosan lehet a konyhát kedvünk szerint elszeparálni vagy egybenyitni a lakótérrel. Mindezt úgy, hogy a konyha harmonizál a ház többi részének designjával, amiben a fehér, illetve a világos tónusok dominálnak, amit itt-ott egy kis ipari hangulatú fém vagy fekete tör meg. Nem véletlen egyéként, hogy Drew Barrymore-nak saját konyhai designcége is van.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beautiful By Drew (@beautifulbydrew)

Az alábbi tweetekben találsz képeket az elképesztő ingatlanról, itt a jobb alsó fotó mutatja azt a bizonyos csodakonyhát.

És valamiért itt is a jobb alsó sarokba került a konyha.

Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves