Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Trend

Ez a 3 legnépszerűbb járólap most a konyhába

2024. július 10.

2 perc olvasás

ELLE

lakberendezés konyha járólap
Ez a 3 legnépszerűbb járólap most a konyhába
© Shutterstock

Ezek a járólapok nagyon divatosak most minden konyhába.


A konyhai járólapok trendjei igazán izgalmasask 2024-ben. A lakberendezők többsége most az ötletes minták és a meleg tónusok mellett teszi le a voksát. Egy merészebb járólap azonban egyszerű falakkal és szekrényekkel párosul, hogy a csempe legyen a show sztárja.

A sakktábla és fekete-fehér járólap

A sakktábla fekete-fehér csempe egy olyan retro dizájn, amely az elmúlt évben újra a fénykorát éli. Egyszerű, de mégis nagyszerű, és nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy ez a csempe segít abban, hogy stílusosabbnak és összeszedettebbnek tűnjön a tér. A márvány, a gránit és a porcelán mind nagyszerű opciók ehhez a dizájnhoz. Minden konyhában remekül mutat. Az egyszerű fekete-fehér mellett azonban más színt is ki lehet próbálni. 

A mintás járólapok

A mintás konyhai járólapok is egyre népszerűbbek az évek során. Akár kicsi, akár nagy konyhád van, ez a tervezési ötlet hihetetlenül jól működik, és egységesebbé tesz bármilyen teret. A mintás járólapok számos különböző anyagból, színben és kivitelben kaphatók. A cementhatású padlólapok tartósak és megfizethetőek, valamint remekül mutatnak.

A bézs csempe járólap

2024-ben egyre több lakástulajdonos és tervező fordult vissza a meleg tónusokhoz, a földes barnáktól a semleges színekig.  A bézs színű csempe kiválasztása a konyha padlójához nagyszerű módja annak, hogy finom melegséget adj a térhez, és még barátságosabbnak tűnjön. Fehér konyhaszekrénnyel még tökéletesebben mutathat. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves