Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FÁK KÖZÖTT

Ezekben a lenyűgöző lombkorona hotelekben, te is szívesen elrejtőznél a világ elől

2022. november 14.

4 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

hotel szállás lombkorona lenyűgöző
Ezekben a lenyűgöző lombkorona hotelekben, te is szívesen elrejtőznél a világ elől
© Shutterstock

Azonnal foglalni akarsz majd ezekben a lombkorona hotelekben egy hétvégét.


A fák ágai között, csodás lehet madárcsicsergésre ébredni akár a dzsungel közepén, akár az óceán partján vagy egy titokzatos erdőben, de a majomkenyérfák között is. Ezek a káprázatos lombkorona hotelek minden modern szolgáltatást megadnak vendégeiknek amellett, hogy úgy érezhetik csak a természet veszi őket körbe. Akár csak egy lakatlan szigeten!


Treehouse Blue Mountains, Ausztrália

Ez a Bowen's Creek Szurdokra és a Blue Mountains esőerdőjére csodás kilátást kínáló luxusrezidencia Új-Dél-Walesben található. Gyógyfürdővel, konyhasarokkal és kandallóval várja vendégeit. A 600 hektáros magánterületen elhelyezkedő faház tökéletes hely arra, hogy kapcsolódjunk a természethez.

airbnb.com


Hapuku Lodge, Új-Zéland

Egy 100 éves kanuka liget lombkoronájában fészkelve, lélegzetelállító kilátással a Kaikoura-hegységre, ezek a natúr faházak csodálatos környezetet adnak a pihenéshez. Az őshonos fákkal és rézzsindelyekkel díszített homlokzat kiegészíti a helyi famunkások által készített belső berendezést.

hapukulodge.com


Tsala, Dél-Afrika

Nem, ez a csodás hely sajnos nem Wakandában van, mégha a neve utal is a fantáziaország királyára. Ez az elbűvölő üdülőhely a dél-afrikai Garden Route vad táján, különféle kővel borított fatetős lakosztályokat és két hálószobás villákat kínál. A fa tetején található szállások saját luxus nappalival, étkezővel és kandallóval rendelkeznek.

tsala.hunterhotels.com


Playa Viva, Mexikó

Ezek a bambuszfa házak szinte lebegnek a pálmafákkal szegélyezett tengerparton úgy, mint az óceánban a gyakran erre vándorló ráják. Ötletesek, autentikusak és valóban egyedülállóak, amiknél az építtetők ügyeltek arra, hogy csak helyi alapanyagokból készüljenek. A nagy beépített függőágyak, az óceánra néző kilátás garantáltan kiszakítanak a hétköznapokból.

playaviva.com


Chewton Glen, Anglia

A New Forest Nemzeti Parkban 14 idilli lombkoronaház található, amik a szó szoros értelmében a luxust testesítik meg. A cölöpökre épült, hatalmas lakosztályok teraszán szabadtéri pezsgőfürdő és lenyűgöző panoráma várja a vendégeket.

chewtonglen.com


Tree Hotel, Svédország

Ez a “tükörkocka” lombkoronahotel Svédországban szinte tökéletesen beleolvad a környezetébe, nem csoda, hogy a Bioszféra nevet kapta tervezőjétől Bjarke Ingals-tól. Az építészeti műremek a modern dizájnt és a természetes környezetet tökéletes harmóniába hozta össze.

treehotel.se


Xigera, Botswana

Az ikonikus dél-afrikai tájművész, Jacobus Hendrik Pierneef munkája ihlette ennek a Baobab fából készült szafariháznak a dizájnját. A saját acélágakkal és egy spirális „fatörzs” lépcsővel rendelkező, szoborszerű, háromszintes építmény, 9 méter magasan emelkedik az Okavango Delta ártere fölé. A felső szintje kiválóan alkalmas a vadon élő állatok megfigyelésére, és a csillagok alatt eltöltött éjszakákhoz.

xigera.com


Winvian Farm, Connecticut

A Winvian Farm Resort egyik szálláshelye ez a lombkoronaház, amely közel 10 méterrel az erdő talaja felett épült. A bérelhető fakabin kandallóval, jakuzzival és bárral büszkélkedhet. Zavartalan kilátás, nyugalom, meghittség. Erre számíthat, aki itt tölt egy éjszakát.

winvian.com


Andbeyond Ngala Treehouse, Dél-Afrika

A Ngala Rezervátum közepén található ez a romantikus faépítmény, két hálószobával, melegvizes zuhanyzóval, szabadtéri alvóplatformmal, de wifi és mesterséges világítás nélkül. Felejthetetlen környezetet nyújt a pihenéshez és a modern világból való kiszakadáshoz.

andbeyond.com

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves