Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

4 lakberendezési színtrend, ami nagyon népszerű lesz 2024-ben

2024. január 21.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés Dekoráció szín lakberendező lakberendezési trend lakásdekorációs tárgyak
4 lakberendezési színtrend, ami nagyon népszerű lesz 2024-ben
© Shutterstock

Minden jel arra mutat, hogy a következő színtrendek alapján fogjuk dekorálni az otthonunkat a 2024-es évben! 


Az otthonunk hangulatát elsősorban nem a ház felszereltsége, vagy a bútorok milyensége, sokkal inkább a helyiségekben lévő színtrendek befolyásolják. Némely árnyalattal ugyanis tágíthatjuk a teret, másokkal pedig elegánsabbá varázsolhatjuk a szobánkat, de olyanok is akadnak, melyekkel kifejezetten olcsóvá és közönségessé válik a legszebb otthon is. A lakberendezők most a jelenlegi trendeket figyelembe véve elmondták, milyen színekkel fogjuk dekorálni az otthonunkat 2024-ben! 

A következő 2024-es lakberendezési színek most a népszerűbbek!

MELEGBARNA-terrakotta

A barna már a tavalyi év folyamán is rendkívül felkapott volt  és ez azóta sem változott! A rusztikus trendek népszerűségének köszönhetően azonban nemcsak a melegbarna, hanem a vöröses terrakotta szín iránt is egyre nagyobb érdeklődést mutatnak a kliensek a lakberendezők szerint. E két szén párosítása harmonikus, meleg tónustú, barátságos hangulatot áraszt! 

SÖTÉTZÖLD-VILÁGOSKÉK

Friss, modern és életteli teli színpárok közül talán a mostanában nagyon divatos sötétzöld-világoskék párosítás mutat a legjobban. A legtöbbször a visszafogottabb színű világoskék van jelen nagyobb arányban a lakásokban, sötltzöld kiegészítőkkel (párnákkal, terítőkkel, kisebb-nagyobb bútorokkal, dekorációs tárgyakkal stb.) való párosítása pedig egy egészen különleges kombinációt hoz létre! 

SÖTÉTBARNA-KRÉMSZÍN

A barnás-bézses árnyalatok nemcsak a nappaliban mutatnak jól, hanem a hálószobában is, sőt! Mostanában még a klasszikus szürke színeket is leváltották a lakberendezési trendekben. A szakértők szerint ugyanis modern, otthonos, mégis kényelmes és barátságos hangulatot csempészhetünk a hálónkba, ha a sötétbarna bútorokat krémszínű falfelületekkel és dekorációs tárgyakkal párosítjuk. 

FEHÉR-SZÜRKE

A minimalista fehér-szürke színkombináció még mindig nagyon divatos: különösen igaz ez akkor, ha fürdőszobáról vagy konyháról van szó. A konyhában ugyanis még mindig a fehér szín preferálják a legjobban a lakberendezők, akik az egyhangú, tiszta teret inkább színes konyhabútorral, például egy púderkék konyhaszekrénnyel frissítenék fel a legszívsebben.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves