Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

INTERIOR DESIGN

3 színes konyhatrend, ami nagyon divatos lesz 2024-ben

2024. január 07.

2 perc olvasás

Kovács Gréta

lakberendezés konyha konyhaszekrény konyhabútor interior design konyhatrend
3 színes konyhatrend, ami nagyon divatos lesz 2024-ben

Nincs ötleted, milyen legyen a konyhád? Ha garantáltan trendi és divatos konyhabútort szeretnél, tartsd be a következő szakértői tippeket, amiket mindenki alkalmazni fog a 2024-es évben!


A konyhatrendek az idei évben rengeteget változtak: az egészen extra, púderkék konyhabútoroktól kezdve a klasszikus színű fali festékeken át szinte minden olyan divat szóba jött, amivel még az egyszerű konyha is sokkal elegánsabbnak, valamint drágábbnak hat. Az ódivatú konyhatrendektől elbúcsúzva most pedig három olyan lakberendezési tippet adnak a szakértők, melyek jövőre egészen biztosan nagy népszerűségnek fognak örvendeni. Nézzük is, melyek ezek!

A következő 3 színes konyhatrend egészen biztosan divatos lesz 2024-ben! 

ZSÁLYASZÍNŰ KONYHÁK

Míg a 2023-as évben a púderkék konyhabútorok számítottak a legtrendibbnek, 2024-ben teljesen felváltja kékes árnyalatokat a zöld szín, azonban belül is a zsálya árnyalata. Ez egy halványzöld, enyén hideg tónusú szín, egy kis szürkével keverve. Nyugtató hatása közismert, a lakberendezők szerint tisztaságot, harmóniát teremt a legkisebb helyiségben is, ezért ha konyhabútort szándékozol venni, érdemes fonolóra venned ezt a színt is.

bézs FALFESTÉKEK

A fehér falfesték unalmas, ódivatú és nagyon könnyen koszolódik is a lakberendezők szerint, ezért egy olyan fali színt ajánlanak a konyhába, ami garantáltan modern, minimalista és emellett tartósnak is bizonyul! Ez az árnyalat nem más, mint a bézses-szürkés falfesték, a sivatag szürke, ami a meleg tónusú bézs és a hideg tónusú szürke tökéletes átmenete. Harmóniába, egysége hozza a teret, ráadásul sokkal extrább, mint egy sima fehér szín.

KRÉMFEHÉR KONYHABÚTOROK

Úgy néz ki, vége a minimalista, fehér konyabútorok egyeduralmának! A szakértők szerint már egyre kevesebben kerestik a sterilfehér, magasfényű darabokat, inkább a hagyományos, fabútorokat preferálja a többség, de azokat sem színtiszta fehér, hanem inkább elefántcsont, világosbézs és krémfehér árnyalatokban, melyek meleg, világos színtónusok! Ezek a színek feldobják a konyha hangulatát, kevésbé kényesek és sokkal vidámabb benyomást keltenek a hófehér színnél. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves