Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR KARÁCSONY

Kylie Jenner megmutatta monumentális karácsonyfáját

2022. december 01.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

karácsonyfa Kylie Jenner Kris Jenner
Kylie Jenner megmutatta monumentális karácsonyfáját
© Getty Images / NBC

Akár a Fehér Házban is megállná a helyét Kylie Jenner karácsonyfája.


Ha a karácsonyról van szó, Kylie Jenner nem ismer határt! Legfrissebb Instagram videójában megmutatta, hogyan állították fel a házuk előterében a legalább hat méter magas karácsonyfát, amihez több emberre és minden bizonnyal egy daru segítségére is szükség volt.

Fotó: Instagram/@kyliejenner

A 25 éves influenszer-üzletasszony dokumentálta a díszítés minden lépését is. Míg Michael Bublé It's Beginning To Look A Lot Like Christmas című dala megy a háttérben, a felállított óriás fa először egy több ezer égős fényfüzért, majd Kylie szintén több ezer darabos díszgyűjteményéből ízléses dekorációt kapott. A díszek között tűzoltót, mézeskalácsházikót, hőlégballont és télapót is felfedezhetünk. Extra cukiság pedig, hogy bár a fenyőóriást profi csapat dekorálta, az utolsó darabokat a lenti ágakra Kylie 4 éves kislánya, Stormi akasztotta fel. 

Fotó: Instagram/@kyliejenner

A teles videót ITT nézehted meg.

Kris Jenner, a Kardashian matriarchátus feje is karácsonyi hangulatban ég.  A 67 éves világhírű anyuka Instagram-sztorijában megmutatta karácsonyi manó gyűjteményét, amik 12 unokájának névtábláit tartják. De Kylie Jenner kisfiának neve helyén, akit eddig Wolf-nak hívtak, a „Baby Boy Webster”, míg Khloé kisfiának tábláján a “Baby Boy Thompson” áll, utalva apjuk vezetéknevére. Khloé és Kylie ugyanis még mindig nem árulták el a nagy nyilvánosságnak fiaik neveit.

Instagram/@krisjenner

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves