Quantcast

Kylie Baby

Babaápoló kollekciót dob piacra a várandós Kylie Jenner

Babaápoló kollekciót dob piacra a várandós Kylie Jenner
© Instagram/@kyliebaby

A termékek fejlesztésébe kislánya, Stormi is „besegített”.

Több mint két évvel ezelőtt, 2019 májusában jegyeztette be a „Kylie Baby” márkanevet a legfiatalabb Kardashian nővér, ám egészen eddig várnunk kellett rá, hogy megpillanthassuk az első kollekciót. A második gyermekével várandós sztár Instagram-oldalán jelentette be, hogy szeptember 28-án érkezik első babaápoló termékcsaládja.

A kollekcióról egyelőre annyit tudni, hogy vegán, hipoallergén és a clean bauty vonalat képviseli. „Nagy álmom volt, hogy egy tiszta, biztonságos, hatékony és tudatos babaápolót hozzak létre, amikor magam is édesanyává váltam. Tudom, hogy mindannyira a legjobbat szeretnénk a gyerekeinknek, ezért a teljes mértékben vegán és hipoallergén termékcsalád nagyon közel áll a szívemhez” – írta Kylie a posztjában. A fotón azt is láthatjuk, hogy milyen típusú termékek lesznek a debütáló kollekcióban: sampon, hidratáló testápoló, habfürdő és kondicionáló.

Kylie Insta-sztorijaiban mutatta meg közelebbről is az új kollekciót, amely nem tartalmaz sem illatanyagokat, sem parabéneket, szulfátokat vagy szilikont. „Olyasmit akartam létrehozni, amit én is szívesen használnék a saját gyerekeimen. Ezek mindegyikét tesztelte és jóváhagyta Stormi – az elmúlt két évben csak ezeket a termékeket használtuk vele” – árulta el a híresség.

Forrás: WWD