Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ADVENT

Az 5 legszebb idei adventi kalendárium, gyönyörű dekorajándékokkal

2022. november 29.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Dekoráció adventi kalendárium dekorajándék
Az 5 legszebb idei adventi kalendárium, gyönyörű dekorajándékokkal
© Instagram/Emily Taylor

Adventi várakozás mindennapra egy dekorajándékkal.


Ha te is imádod az adventi kalendáriumok apró meglepetéseit, de olyat szeretnél, ami még egyedi dekorajándékokat is rejt és különleges formatervezésű, ezt a válogatást neked állítottuk össze.

1. Swarovski

A karácsonyi várakozás tele van csillogással és varázslattal. A Swarovski adventi kalendáriuma legalábbis biztos: az elegáns nyolcszögletű doboz, mindennapra gyönyörű Swarovski  kristálydíszeket tartogat.


2. Voluspa

A mesés otthonillatosítóiról híres amerikai Voluspa adventi naptárával minden nap kipróbálhatunk egy illatgyertyát,  mint amilyen a balti borostyán, a tiltott füge vagy a francia levendula.


3. Wedgwood

Porcelán csodák rejtőznek ennek az elegáns kis György-korabeli háznak az ajtajai mögött. A Wedgewood kalendáriumának rekeszei 24 miniatűr dísztárgyat bújtatnak, az ikonikus angol gyártó jellegzetes kék és fehér árnyalataiban.


4. Sugarfina

Az amerikai, kanadai luxus cukorka márka, a Sugarfina, kilépett az adventi kalendáriumok klasszikus skatulyájából. Idén egy ténylegesen forgó és világító körhinta naptárral álltak elő, ami minden napra tartogat egy kis finomságot.


5. George & Viv

Szereted Wes Anderson Grand Budapest Hotel című filmjének hangulatát? A George&Viv idei adventi kalendáriuma pont az ikonikus film szállodájára hasonlít. A rekeszeit pedig mi tölthetjük meg kedvünk szerint finomságokkal, apró ajándékokkal.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves