Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZTÁR OTTHON

Khloé Kardashian új házában minden óriási és méreg drága

2022. november 12.

1 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

ház óriási Khloé Kardashian
Khloé Kardashian új házában minden óriási és méreg drága
© Getty Images / Weiss Eubanks

Khloé Kardashian nem kicsinyeskedik, ha a házáról van szó.


A Kardashian klán viharos szerelmi életéről híres tagja, Khloé Kardashian, megmutatta hatalmas, Hidden Hills-i villáját, amit teljesen az elképzelései szerint építettek. Ahogy a ház méretei, úgy a berendezése sem mondható átlagosnak: a nappaliban 16 fős étkezőasztal várja Khloé népes családját és barátait. A vendégek szórakoztatását és kényelmét egy teljes falat borító képernyő és egy hatalmas kanapé szolgálja.


Úgy látszik, Khloé-nak is megtetszett Kim Kardashian bézs, “greige” stílusa, mert mindenhol ezek a színek dominálnak, így Khloé öltözőjében is. Ezt a szobát már egy korábbi közösségi média posztjában is megmutatta a reality sztár, ahogy épp bikiniben pózolt a tükörben, Marilyn Monroe képével a háttérben.


Khloé a házát először a “The Kardashians” reality sorozatban mutatta meg a nyilvánosságnak. Ekkor beengedte a kamerákat a tökéletesen rendezett kamrájába is, amiben ízléses üvegtárolókban sorakoznak a különböző rágcsálnivalók, illetve külön helye van a boroknak és a porcelángyűjteményének is.

A házba a tervek szerint Khloé, kislányával és élettársával Tristan Thompson-al együtt költöztek volna be, de kiderült, hogy az NBA kosárlabdajátékos megcsalta őt és az afférból gyerek is született. Ennek ellenére Khloé újabb közös gyereket vállalt Tristan-al, akit béranya hozott világra.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves